Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Herexamen? Volg klassikale of individuele training

Op woensdag 14 juni wordt de uitslag van de eindexamens bekendgemaakt. Hopelijk is die positief en heb je je diploma gehaald! Valt de uitslag tegen en moet je een herkansing maken? Help jezelf dan een flink eind richting die felbegeerde voldoende door een herexamentraining van Bijlesnetwerk.

Klassikale herexamentraining

Voor havo en vwo zijn in bijna alle vakken trainingen beschikbaar in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Zwolle. Tijdens de training komt alle examenstof nog eens aan bod. Daarnaast is er veel ruimte voor het bespreken van het door jou gemaakte Centraal Examen en de onderwerpen die je nog lastig vindt. Bekijk hier het overzicht van de trainingen voor havo en vwo en meld je aan.

Individuele herexamentraining

Staat jouw vak of jouw niveau er niet bij? Of volg je liever een training in je eigen regio? Meld je dan aan voor een individuele examentraining. Dit kan door te bellen naar 085-7325830. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@bijlesnetwerk.nl. De kosten voor een individuele training zijn €25,00 per uur. Je kunt ervoor kiezen hier een door ons samengestelde examenbundel bij te ontvangen. Die kost €10,00. Bijna alles is mogelijk, dus bel gerust om te zien wat we voor jou kunnen betekenen! Direct inschrijven kan ook.