Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Bijles Basisschool

Ter voorbereiding op de Citotoets of om beter te worden in de taalvakken of rekenvakken op school kunnen ook basisschoolleerlingen bijles krijgen bij Bijlesnetwerk. Op die manier kunt u uw kind een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hij of zij beter gaat presteren op school. Voor leerlingen uit groep 8 bieden wij daarnaast een individuele Citotraining aan. Lees verderop op deze pagina meer over de training.

Rekenen en taal

Op de basisschool leren leerlingen de basis van onder andere de vakken rekenen en taal. Een belangrijke basis die later lastig is in te halen. Het kan voorkomen dat leerlingen het tempo niet kunnen bijhouden of wat extra aandacht nodig hebben: daarom biedt Bijlesnetwerk ook bijles voor kinderen van de basisschool. Op die manier weet u zeker dat uw zoon of dochter de tijd heeft om rustig te werken aan de taal- en rekenvaardigheden en wordt de overstap naar de middelbare school gemakkelijker.

Bijles aan huis

Bijles voor de basisschool vindt altijd plaats bij u thuis. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we de leerling kunnen helpen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Basisschool bijles is beschikbaar in alle vestigingsplaatsen van Bijlesnetwerk, van Amsterdam, tot Groningen en Maastricht. Door de individuele benadering krijgt uw kind net die aandacht die het misschien op school mist en kan het zo gemakkelijk vooruitgang boeken bij rekenen en taal. Naast hulp bij de vakken kunnen onze bijlesdocenten ook helpen met het huiswerk. Door de goede begeleiding leert uw zoon of dochter hoe ze het beste hun huiswerk effectief kunnen inplannen.

Citotraining

Het is ook mogelijk om een speciaal ontwikkelde Citotraining te volgen. Deze individuele training van 12 bijeenkomsten vindt bij u aan huis plaats en bereidt uw kind voor op het maken van de Citotoets. Indien u liever heeft dat de training op een alternatieve locatie, zoals een bibliotheek plaatsvindt, is dat ook mogelijk. Lees voor meer informatie verder op onze speciale pagina over de Citotraining.

Tarieven

Bijlesnetwerk biedt verschillende pakketten aan waarin bijlessen kunnen worden afgenomen. Voor basisschoolleerling is 1 tot 1,5 uur in de week vaak genoeg. Deze lessen worden afgenomen tegen de tarieven van 23 euro per uur, u kiest dan voor pakket A. Twijfelt u nog over het aantal uur dat nodig is? Bel ons gerust op 085-7325830 en een van onze medewerkers zal samen met u overleggen wat de beste optie is.

Aanmelden

Klik op een van onderstaande steden om te kijken wat precies de mogelijkheden zijn van bijles aan huis in uw stad. U kunt zich ook meteen vrijblijvend aanmelden voor bijles via onderstaande link. Wij bellen u dan binnen één werkdag terug om alles te bespreken en te kijken hoe wij uw kind het beste kunnen helpen.

Nu inschrijven

Kies hieronder de dichtstbijzijnde plaats voor meer informatie.