Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Bijles Basisschool

Ervaart jouw kind stress richting de doorstroomtoets of heeft jouw kind moeite met taal of rekenen? Bijlesnetwerk biedt ook begeleiding voor álle basisschoolleerlingen. Jouw kind krijgt bijles van een slimme, enthousiaste begeleider en kan gebruikmaken van door ons ontwikkeld oefenmateriaal. Voor leerlingen uit groep 8 bieden wij daarnaast een individuele doorstroomtoetstraining aan!

 

icon icon icon icon icon Schrijf je kind direct in voor bijles basisschool Inschrijven

Waarom bijles basisschool via Bijlesnetwerk?

Op de basisschool leren leerlingen belangrijke basisvaardigheden. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw kind op een ander tempo leert, waardoor extra individuele aandacht kan helpen. Met bijles van Bijlesnetwerk weet je zeker dat jouw kind de tijd heeft om rustig te werken aan de taal- en rekenvaardigheden, zo wordt de overstap naar de middelbare school gemakkelijker! 

Aanmelden bijles

Doorstroomtoetstraining

Is jouw kind onzeker over de doorstroomtoets die in groep 8 gemaakt wordt? Dan kan jouw kind de speciaal ontwikkelde Doorstroomtoetstraining volgen. Een training waarin we extra oefenen met de stof en voldoende individuele aandacht bieden, gericht op de onderdelen waar jouw kind de meeste moeite mee heeft. 

Meer informatie

Bijlesnetwerk oefenboeken

Voor leerlingen uit groep 4 t/m 8 hebben wij Bijlesnetwerk Junior. Dit zijn speciaal ontwikkelde oefenboeken. Die krijg je gratis bij een bijlespakket van 10 uur. Ook zijn ze los te verkrijgen voor €22,95. 

Er zijn oefenboeken voor allerlei moeilijke onderwerpen binnen de vakken rekenen en taal! Meer informatie? Klik hier. 

Bijles aan huis, hoe ziet dat eruit?

Bijles voor de basisschool vindt normaal gesproken plaats bij jou thuis. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we de leerling kunnen helpen in de vertrouwde omgeving. Door de individuele benadering krijgt jouw kind nét die aandacht die het misschien op school mist. Zo kan jouw kind op zijn of haar eigen tempo leren, oefenen en vooruitgang boeken! 

Liever geen bijles aan huis? Het is bij Bijlesnetwerk ook mogelijk online bijles te volgen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier. 

Kosten en aanmelden

Aanmelden is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je betaalt dus geen inschrijfkosten. De tarieven voor onze bijles vind je hier! 

Zit jouw kind in groep 7 of 8? Voor hen bieden wij per vak een totaalpakket aan: 10 uur bijles, inclusief een werkboek met oefenmateriaal voor €35,00 per uur. Je kiest zelf voor welk(e) vak(ken) bijles nodig is en over welke periode je de uren verdeelt. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket aan te schaffen voor meerdere vakken. 

Aanmelden

 

Zit jouw kind nog niet in groep 7 of 8? Ook dan kunnen onze begeleiders helpen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Dat kan per mail op info@bijlesnetwerk.nl, telefonisch op 085-7325830 of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-10433792 

Zo makkelijk is het vinden van goede bijles basisschool!

Aanmelden

Toch geen klik? Geen probleem! We gaan direct op zoek naar vervanging.

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit