• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles Basisschool

Ter voorbereiding op de (Cito) doorstroomtoets of om beter te worden in de taal- of rekenvakken op school kunnen ook basisschoolleerlingen bijles krijgen bij Bijlesnetwerk. Op die manier kunt u uw kind een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hij of zij beter presteert op school. Uw zoon of dochter krijgt bijles van een slimme, enthousiaste bijlesdocent en kan gebruikmaken van door ons ontwikkeld oefenmateriaal. Voor leerlingen uit groep 8 bieden wij daarnaast een individuele doorstroomtoetstraining aan.

Schrijf je direct in voor basisschool bijles Inschrijven

Bijles voor groep 4 t/m 8

Op de basisschool leren leerlingen de basis van onder andere de vakken rekenen en taal. Een belangrijke basis die later lastig is in te halen. Het kan voorkomen dat leerlingen het tempo niet kunnen bijhouden of wat extra aandacht nodig hebben. Daarom biedt Bijlesnetwerk ook bijles voor kinderen van de basisschool. Op die manier weet u zeker dat uw zoon of dochter de tijd heeft om rustig te werken aan de taal- en rekenvaardigheden en wordt de overstap naar de middelbare school gemakkelijker.

AANMELDEN Bijles groep 4 t/m 8

Doorstroomtoetstraining

Is uw zoon of dochter onzeker over de (Cito) doorstroomtoets die in groep 8 gemaakt wordt? Dan kan uw zoon of dochter de speciaal ontwikkelde Doorstroomtoetstraining volgen. Deze individuele training van 20 bijeenkomsten vindt normaal gesproken bij u aan huis plaats en bereidt uw kind voor op het maken van de doorstroomtoets. Indien u liever heeft dat de training op een alternatieve locatie, zoals een bibliotheek plaatsvindt, is dat ook mogelijk. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over doorstroomtoetstraining.

MEER INFORMATIE doorstroomtoetstraining

Bijlesnetwerk oefenboeken

Voor leerlingen uit groep 4 t/m 8 hebben wij Bijlesnetwerk Junior boeken ontwikkeld. Deze oefenboeken krijgt u gratis bij een bijlespakket van 10 uur of zijn los te verkrijgen voor €22,95.

Er zijn boeken voor de volgende vakken:

  • Spelling
  • Werkwoordspelling
  • Begrijpend lezen
  • Redactiesommen
  • Breuken, procenten en kommagetallen
  • Rekenvaardigheden

Meer informatie? Klik hier.

Bijles aan huis of online

Bijles voor de basisschool vindt normaal gesproken altijd plaats bij u thuis. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we de leerling kunnen helpen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Basisschool bijles is beschikbaar in alle vestigingsplaatsen van Bijlesnetwerk, van Amsterdam tot Groningen en Maastricht. Door de individuele benadering krijgt uw kind net die aandacht die het misschien op school mist en kan het zo gemakkelijk vooruitgang boeken bij rekenen en taal. Naast hulp bij de vakken kunnen onze bijlesdocenten ook helpen met het huiswerk. Door de goede begeleiding leert uw zoon of dochter hoe ze het beste hun huiswerk effectief kunnen inplannen.

Liever geen bijles aan huis? Het is bij Bijlesnetwerk ook mogelijk online bijles te volgen. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.

Kosten en aanmelden

Voor leerlingen uit groep 7 en 8 bieden wij per vak een totaalpakket aan: 10 uur bijles, inclusief een werkboek met oefenmateriaal voor €30,00 per uur. U kiest zelf voor welk(e) vak(ken) bijles nodig is en over welke periode u de uren verdeelt. De uren kunnen een heel schooljaar worden gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket aan te schaffen voor meerdere vakken.

Aanmelden is geheel kosteloos en vrijblijvend. U betaalt dus geen inschrijfkosten.

AANMELDEN

Bijles voor groep 3 t/m 6

Zit uw zoon of dochter nog niet in groep 7 of 8? Ook dan kunnen onze bijlesdocenten helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Dat kan per mail op info@bijlesnetwerk.nl, telefonisch op 085-7325830 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06-10433792

Zo makkelijk is het vinden van goede basisschool bijles!

Aanmelden

Toch geen klik? Geen probleem! We gaan direct voor je op zoek naar vervanging

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit