Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles Basisschool

Ter voorbereiding op de (Cito) eindtoets of om beter te worden in de taal- of rekenvakken op school kunnen ook basisschoolleerlingen bijles krijgen bij Bijlesnetwerk. Op die manier kunt u uw kind een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hij of zij beter gaat presteren op school. Uw zoon of dochter krijgt bijles van een slimme, enthousiaste bijlesdocent. Voor groep 7 en 8 hebben wij Bijlesnetwerk Junior werkboeken ontwikkeld die veel oefenmateriaal bevatten. Aan de hand hiervan kunnen de bijlessen worden ingevuld. Voor leerlingen uit groep 8 bieden wij daarnaast een individuele eindtoetstraining aan. Lees verderop op deze pagina meer over de training.

Schrijf je direct in voor basisschool bijles Inschrijven

Rekenen en taal

Op de basisschool leren leerlingen de basis van onder andere de vakken rekenen en taal. Een belangrijke basis die later lastig is in te halen. Het kan voorkomen dat leerlingen het tempo niet kunnen bijhouden of wat extra aandacht nodig hebben: daarom biedt Bijlesnetwerk ook bijles voor kinderen van de basisschool. Op die manier weet u zeker dat uw zoon of dochter de tijd heeft om rustig te werken aan de taal- en rekenvaardigheden en wordt de overstap naar de middelbare school gemakkelijker.

Bijles aan huis

Bijles voor de basisschool vindt altijd plaats bij u thuis. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we de leerling kunnen helpen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Basisschool bijles is beschikbaar in alle vestigingsplaatsen van Bijlesnetwerk, van Amsterdam, tot Groningen en Maastricht. Door de individuele benadering krijgt uw kind net die aandacht die het misschien op school mist en kan het zo gemakkelijk vooruitgang boeken bij rekenen en taal. Naast hulp bij de vakken kunnen onze bijlesdocenten ook helpen met het huiswerk. Door de goede begeleiding leert uw zoon of dochter hoe ze het beste hun huiswerk effectief kunnen inplannen.

Eindtoetstraining

Het is ook mogelijk om een speciaal ontwikkelde (Cito) Eindtoetstraining te volgen. Deze individuele training van 10 bijeenkomsten vindt bij u aan huis plaats en bereidt uw kind voor op het maken van de eindtoets. Indien u liever heeft dat de training op een alternatieve locatie, zoals een bibliotheek plaatsvindt, is dat ook mogelijk. Lees voor meer informatie verder op onze speciale pagina over de Eindtoetstraining.

Bijlesnetwerk Junior werkboeken

Voor leerlingen uit groep 7 en 8 hebben wij Bijlesnetwerk Junior boeken ontwikkeld. Deze werkboeken bestaan ieder uit 10 lessen met 30 oefenopgaven per les. Er zijn boeken voor zowel taal als rekenen. De werkboeken kunnen in sets van 2 worden gekocht bij de bijlessen*:

Taal: Spelling & Werkwoordspelling
Lezen: Begrijpend lezen & Redactiesommen
Rekenen: Breuken, procenten en kommagetallen & Rekenvaardigheden

De kosten van de werkboeken bedragen €20,00 per set en worden na de eerste maand bijles gefactureerd.

ACTIE: Bij minimaal 20 uur bijles ontvangt u 1 setje werkboeken gratis.

*Het is niet mogelijk werkboeken los te kopen zonder het volgen van bijles.

Tarieven

Bijlesnetwerk biedt verschillende pakketten aan waarin bijlessen kunnen worden afgenomen. Voor basisschoolleerlingen is 1 tot 1,5 uur in de week vaak genoeg. Deze lessen worden afgenomen tegen de tarieven van 24 euro per uur, u kiest dan voor pakket A. Twijfelt u nog over het aantal uur dat nodig is? Bel ons gerust op 085-7325830 en een van onze medewerkers zal samen met u overleggen wat de beste optie is. Klik hier voor meer informatie over onze pakketten en tarieven.

Zo makkelijk is het vinden van goede basisschool bijles!

Aanmelden

Toch geen klik? Geen probleem! We gaan direct voor je op zoek naar vervanging

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit