• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Doorstroomtoetstraining

Bijlesnetwerk biedt individuele (Cito) doorstroomtoetstraining aan ter voorbereiding op de doorstroomtoets voor leerlingen in groep 8. Een Citotoetstraining bestaat uit 20 lessen die worden verspreid over 10 weken. Elke les duurt 1 uur. De lessen worden gegeven aan de hand van onze eigen werkboeken. Hierin staan per onderwerp veel oefenopgaven waar uw zoon of dochter samen met de begeleider mee aan de slag kan. Lees hieronder meer informatie over de training of klik rechts op de aanmeldknop om direct in te schrijven.

Aanmelden voor doorstroomtoetstraining Klik hier

Waarom een Doorstroomtoetstraining?

De (Cito) doorstroomtoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen en uw kind bij te spijkeren om zo een reële en zo goed mogelijke score op de doorstroomtoets te behalen.

Bijlesnetwerk heeft werkboeken ontwikkeld aan de hand waarvan onze trainers kinderen uit groep 8 zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de doorstroomtoets. Het traject duurt 10 weken en bestaat uit 20 bijeenkomsten van steeds 1 uur. Er worden dus twee bijeenkomsten per week gepland. We spijkeren uw kind bij op de getoetste onderwerpen en leren hem of haar de vraagstelling goed te doorgronden. De Cito training is daarmee een goede aanvulling op het reguliere basisonderwijs en kan nét het laatste steuntje in de rug van uw kind zijn. Door de een-op-een begeleiding is er veel ruimte voor vragen en is er vanzelfsprekend veel persoonlijke aandacht.

Niet optimaal presteren tijdens toetsen

Erg zenuwachtig zijn voor de Cito doorstroomtoets

Denken dat het vanzelf wel goedkomt

Hulp nodig hebben bij taal en/of rekenen

Opbouw van de training

De doorstroomtoetstraining besteedt aandacht aan de twee relevante domeinen, namelijk taal en rekenen. Deze domeinen zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen en de training is aan de hand daarvan opgebouwd. Iedere les begint met een stukje uitleg over een bepaald onderwerp. Vervolgens gaat uw kind aan de slag met oefeningen, zowel direct gericht op de theorie, als typische doorstroomtoetsoefeningen. De doorstroomtoets is immers een multiple choice toets, waardoor het belangrijk is uw kind deze toetsvorm te leren kennen. We zorgen dat vaak voorkomende fouten worden vermeden, zoals te snel lezen en antwoorden, juist te lang twijfelen, het zoeken naar patronen in de antwoorden, etc.

Kosten en aanmelden

De kosten van de training bedragen €30,00 per uur (€600,- in totaal), inclusief werkboeken en worden gefactureerd na de eerste maand van de training. Dit bedrag is exclusief een eventuele reistijdvergoeding voor de trainer.

Denkt u dat een doorstroomtoetstraining voor uw kind geschikt zou zijn of wilt u hier nog even over overleggen? Neem dan contact met ons op via 085-7325830 of stuur een mailtje. Liever direct inschrijven? Klik dan op bovenstaande aanmeldknop. Binnen één werkdag hebben we telefonisch contact, waarna we direct op zoek gaan naar een Citotoets trainer.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit