Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Doorstroomtoetstraining

Ben jij bezorgd omdat jouw kind opziet tegen de doorstroomtoets? Bijlesnetwerk biedt individuele doorstroomtoetstraining aan! Dit is een training ter voorbereiding op de doorstroomtoets voor leerlingen in groep 8. Wij helpen jouw kind met een goede voorbereiding, door samen extra te oefenen. Zo verschijnt jouw kind met meer zelfvertrouwen aan de start van de doorstroomtoets.

Onze doorstroomtoetstraining bestaat uit 20 lessen die worden verspreid over 10 weken. Elke les duurt 1 uur. Onze begeleiders geven de lessen aan de hand van onze eigen werkboeken. Hierin staan per onderwerp veel oefenopgaven waar jouw kind samen met de begeleider mee aan de slag kan. Lees hieronder meer informatie over de training of klik rechts op de aanmeldknop om direct in te schrijven.

 

icon icon icon icon icon Aanmelden voor doorstroomtoetstraining Klik hier

Waarom een Doorstroomtoetstraining?

De doorstroomtoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen en jouw kind te helpen om een zo goed mogelijke score op de doorstroomtoets te behalen. 

Bijlesnetwerk heeft eigen werkboeken ontwikkeld. Hiermee zorgt onze begeleider ervoor dat jouw kind zo goed mogelijk aan de doorstroomtoets begint. We helpen met het bijspijkeren van de getoetste onderwerpen én bij het doorgronden van de vraagstelling. De doorstroomtoetstraining is daarmee een goede aanvulling op het reguliere basisonderwijs en kan nét het laatste steuntje in de rug van jouw kind zijn. Door de een-op-een begeleiding is er veel ruimte voor vragen en is er vanzelfsprekend veel persoonlijke aandacht. 

Voorbereid de doorstroomtoets in

Meer zelfvertrouwen

Persoonlijke aandacht en begeleiding

De basisvaardigheden weer onder de knie

Opbouw van de training

De doorstroomtoetstraining besteedt aandacht aan de twee relevante domeinen, taal en rekenen. Deze domeinen zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen en de training is aan de hand daarvan opgebouwd. Iedere les begint met een stukje uitleg. Vervolgens gaat jouw kind aan de slag met oefeningen. Oefeningen die direct gaan over de lesstof, maar we behandelen ook typische doorstroomtoetsoefeningen. De doorstroomtoets is immers een multiple choice toets, waardoor het belangrijk is dat jouw kind deze toetsvorm leert kennen. We zorgen dat vaak voorkomende fouten worden vermeden: denk bijvoorbeeld aan het te snel lezen en beantwoorden van de vragen, juist te lang twijfelen, het zoeken naar patronen in de antwoorden, et cetera.  

Kosten en aanmelden

De kosten van de training bedragen €35,00 per uur (€700,- in totaal), inclusief werkboeken, en worden gefactureerd na de eerste maand van de training. Dit bedrag is exclusief een eventuele reistijdvergoeding voor de trainer. 

Denk je dat onze doorstroomtoetstraining bij jouw kind past of wil je hier nog even over overleggen? Neem dan contact met ons op via 085-7325830 of stuur een mailtje 

Liever direct inschrijven? Klik dan hier! Binnen één werkdag hebben we telefonisch contact, waarna we direct op zoek gaan naar een trainer. 

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit