Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

De tarieven van Bijlesnetwerk

Bijlesnetwerk werkt met een pakkettensysteem voor bijlessen en huiswerkbegeleiding. De pakketten gelden per kalendermaand en kunnen maandelijks gewisseld worden. Hoe meer uren het pakket bevat, hoe lager de uurprijs.

Pakket A
€32,-
Prijs per uur
4 uren
per maand
Inschrijven
Pakket C
€28,-
Prijs per uur
12 uren
per maand
Inschrijven
Pakket D
€26,-
Prijs per uur
16 uren
Per maand
Inschrijven
Pakket E
€24,-
Prijs per uur
24 uren
Per maand
Inschrijven
Pakket FLEX
€36,-
Prijs per uur
1 uur
Per maand
Inschrijven

Onze pakketten en tarieven

Hierboven zie je de pakketten die je kunt kiezen. De tarieven gelden per persoon per uur. Bovendien zijn de tarieven vrijgesteld van BTW. Wij hanteren verder geen inschrijfkosten of administratiekosten.  

Aan het begin van iedere maand krijg je per e-mail een factuur over de vorige maand opgestuurd met een specificatie van de gemaakte uren. Op deze factuur wordt in ieder geval het maandelijkse minimumaantal uren van jouw pakket in rekening gebracht. Uitzonderingen hierop zijn de startmaand en de zomermaanden juli en augustus.   

De maandelijkse uren van jouw pakket, kun je naar eigen inzicht verdelen. Spreek samen met de begeleider af hoeveel uren je per week wilt afnemen en hoe je die over de week verdeeld. Heb je meerdere kinderen binnen het gezin die begeleiding willen? Dan kunnen deze uren bij elkaar opgeteld worden om het gewenste pakket te bepalen. 

Maandelijks kun je jouw pakket wijzigen. Mail of bel ons over een pakketwijziging. Een opzegging kan alleen per e-mail worden doorgeven, bijvoorbeeld wanneer jouw kind geen begeleiding meer nodig heeft.

Kortlopende bijles

Als je een van onze pakketten kiest, gaan we ervan uit dat de bijlessen minimaal 65 dagen (circa twee maanden) duren. Heeft jouw kind voor een kortere periode begeleiding nodig, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een toets of examen? Dan geldt het pakket voor kortlopende bijles. Binnen dit pakket worden de bijlessen goedkoper naarmate er meer bijlesuren worden afgenomen. Na elke zes uur bijles kom je in een andere tariefschaal terecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden of neem voor de mogelijkheden en de tarieven contact met ons op.  

Het pakket kortlopende bijles start vanaf het moment dat er een begeleider gevonden is. Wil je na de 65 dagen doorgaan met de begeleiding? Dan kun je opnieuw een keuze maken uit een van onze pakketten. 

Spoedbijles

Is er binnen een week een bijles nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7325830. Op die manier kunnen wij je zo snel mogelijk van dienst zijn. Het uurtarief voor spoedbijles is €40,00 met een minimale afname van 2 uur. 

Bijles Basisschool

Zit jouw kind nog op de basisschool en kan hij of zij extra begeleiding voor rekenen of taal gebruiken? Dan is het goed om te weten dat de bovenstaande pakketten niet gelden voor bijles basisschool. Voor bijles basisschool geldt een vast tarief van €35 euro per uur.  

Meer informatie

Doorstroomtoetstraining

Heeft jouw kind behoefte aan een training om goed voorbereid en zelfverzekerd aan de start van de doorstroomtoets te verschijnen? Wij kunnen helpen! Voor €35 euro per uur bieden wij een reeks van 20 trainingen aan. In totaal geldt dus een tarief van €700!  

Meer informatie

Niet-opgenomen uren

Heeft jouw kind het minimum van het pakket niet gehaald? Bijvoorbeeld door ziekte, excursies of vakantie? Geen probleem, de niet opgenomen uren neem je mee naar de volgende maand(en), deze blijven drie maanden lang geldig.   

Meer informatie

Reistijdvergoeding

Soms woont er geen geschikte begeleider bij jou in de buurt. Dan rekenen wij per keer een reistijdvergoeding voor de begeleider.  

Meer informatie

Heb je nog vragen na het lezen over onze pakketten en tarieven? Lees dan verder in onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op! 

Vrijblijvend aanmelden voor begeleiding bij Bijlesnetwerk kan via de onderstaande knop

Nu inschrijven

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit