Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Tarieven bijles

Bijlesnetwerk werkt met een pakkettensysteem voor bijlessen en huiswerkbegeleiding. De pakketten gelden per kalendermaand en kunnen maandelijks door u gewisseld worden. Hoe meer uren uw pakket bevat, hoe lager de uurprijs.

Hieronder ziet u de pakketten die u kunt kiezen. Voor groepsbijles kunt u uit dezelfde pakketten kiezen, maar geldt een lager tarief. Bij genoemde tarieven wordt ervan uitgegaan dat de bijlessen meer dan twee maanden duren, anders gelden de tarieven voor kortlopende bijles. Aan het begin van iedere maand krijgt u per e-mail een factuur over de vorige maand opgestuurd met een specificatie van de gemaakte uren.

Op deze factuur wordt in ieder geval het minimum aantal uren van uw pakket in rekening gebracht. Heeft u het minimum van uw pakket niet gehaald? Geen probleem, de niet opgenomen uren neemt u mee naar de volgende maand(en) en ze blijven drie maanden lang geldig. Heeft u geen bijles meer nodig? U kunt bij ons altijd kosteloos per de eerste dag van de volgende maand opzeggen.

Pakket

Uren per maand

Gemiddeld per week

Prijs per uur

A

4

1 tot 2 uur

€23

B

8

2 tot 3 uur

€20

C

12

3 tot 4 uur

€19

D

16

4 tot 6 uur

€18

E

24

6 uur of meer

€16

FLEX

1

flexibel

€27

Nu inschrijven

Vrijblijvend en zonder enige kosten

Heeft u nog verdere toelichting nodig op de tarieven? Lees meer over de tarieven

085-732 58 30