• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijlesnetwerk huiswerkinstituut

Bijlesnetwerk biedt - naast individuele huiswerkbegeleiding aan huis - op verschillende scholen en externe locaties door heel Nederland huiswerkbegeleiding. Leerlingen komen op vaste dagen naar het huiswerkinstituut, waar de begeleider hen helpt bij het maken van een planning. Leerlingen gaan hier zelfstandig mee aan de slag. De huiswerkbegeleider is aanwezig om de leerling verder te helpen bij vragen, om te motiveren, bij te sturen, te controleren en te overhoren.

Ook is er ruimte voor het bespreken van leerstrategieën en uit te zoeken welke manieren van leren effectief zijn voor de leerling. Als leerlingen het werk van die dag af hebben en alles is gecontroleerd, kan de leerling naar huis. De begeleider noteert in ons online leerlingvolgsysteem wat er die dag gedaan is en hoe dit ging. Ouders kunnen thuis inloggen op dit programma en op die manier de begeleiding volgen. Klik rechts op de knop voor meer informatie over huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk.

Lees meer over huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk Meer informatie

Geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding?

Bent u geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding, maar weet u niet of Bijlesnetwerk gekoppeld is aan de school van uw kind? Of wilt u overleggen welke vorm van begeleiding het beste bij uw kind past? Bel dan naar 088-3926333 of stuur een mailtje.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit