Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Online bijles in alle vakken

Vindt jouw kind de lessen op school soms lastig? Of kan wat extra begeleiding bij het bijbenen van alle lesstof geen kwaad? Online bijles van Bijlesnetwerk kan jouw kind daarbij helpen! De begeleiders van Bijlesnetwerk geven online bijles in alle vakken en op alle niveaus – ook voor de basisschool of mbo, hbo en wo. 

Hoe werkt online bijles?

 

Samen met de begeleider plant je kind de bijles in, wanneer dat voor beide goed uitkomt. De begeleider is vooraf al bereikbaar voor het doorgeven van moeilijke lesstof of vragen. Dit kan bijvoorbeeld door het sturen van foto’s van de opgaven via WhatsApp, handig hè? Zo kan de begeleider zich optimaal voorbereiden op de specifieke vragen van jouw kind.    

Samen met de begeleider richt jouw kind de les in, zoals hij of zij dat prettig vindt. Een vragenuurtje, extra instructie of samen de lastige opgaven induiken. We doen precies wat jouw kind nodig heeft om de stof onder de knie te krijgen! 

Aanmelden voor een

vrijblijvend telefonisch

intakegesprek?

 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Benodigdheden voor online bijles?

Om online bijles te volgen heeft jouw kind alleen het lesmateriaal en een computer met een webcam en microfoon nodig. Met de begeleider kan je vooraf afspreken welk videobelprogramma gebruikt wordt voor de lessen.  

Verder kan jouw kind gebruik maken van een (gratis) digitaal whiteboard. Dat is een soort kladblok, waarop aantekeningen gemaakt kunnen worden door leerling en begeleider. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als jouw kind de uitwerkingen van een proefwerk wil bespreken!

Snel aan de slag in 3 stappen!

Meer weten? Plan een telefonisch intakegesprek

Al overtuigd van online bijles via Bijlesnetwerk? Schrijf je dan direct vrijblijvend in! Wij bellen je dan binnen één werkdag terug om te zorgen dat jij alle informatie krijgt zodat jouw kind zo snel mogelijk kan starten. 

Liever eerst een telefonisch intakegesprek? Maak dan een afspraak via het formulier! 

Mochten er nog vragen zijn over onze bijlessen, of wil je even kletsen over de specifieke behoeften van jouw kind? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 085-7325830 of stuur ons een WhatsApp-bericht naar 06-10433792. 

Of schrijf je direct in voor online bijles!

Meld je kind geheel gratis en vrijblijvend aan voor online bijles. Na de aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kind kan daarna snel aan de slag met de bijles.

Direct inschrijven

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit