• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Online bijles in alle vakken

Vind jij de lessen van school soms ook lastig? Of kan je wel wat extra begeleiding gebruiken bij het bijbenen van alle lesstof? Online bijles van Bijlesnetwerk kan jou daarbij helpen! De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk geven online bijles in alle vakken en op alle niveaus – ook voor basisschool of mbo, hbo en wo.

Hoe werkt online bijles?

Samen met jouw bijlesdocent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf foto’s van de lesstof met je docent delen (bijvoorbeeld via WhatsApp) en aangeven waar je tegenaan loopt bij het maken van de opgaven of welk onderdeel je nog niet goed snapt.

Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte opgaven bespreken. Net wat jij nodig hebt om de stof onder de knie te krijgen.

Meer weten? Plan een telefonisch intakegesprek

Wil je meer weten over bijles en hoe bijles eigenlijk in zijn werk gaat? Vul het formulier hiernaast in om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Of schrijf je direct in, bel ons op 085-7325830 of stuur ons een WhatsApp bericht naar 06-10433792.

Aanmelden voor een

vrijblijvend telefonisch

intakegesprek?

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Om online bijles te volgen heb je alleen jouw lesmateriaal en een computer met een webcam en microfoon nodig. Met je bijlesdocent kan je vooraf afspreken welk videobelprogramma jullie gaan gebruiken.

Verder kun je gebruik maken van een (gratis) digitaal whiteboard. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Snel aan de slag in 3 stappen!

Schrijf je direct in voor online bijles

Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan voor online bijles. Na jouw aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kunt daarna snel aan de slag met bijles.

Direct inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit