Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

StudieKeuzeAdvies

Heb je geen idee wat je wilt gaan studeren? Of blijkt jouw studie toch niet zo goed bij je te passen als gedacht? StudieKeuzeAdvies kan je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgstudie! StudieKeuzeAdvies werkt met professionele coaches die ervaring hebben met het begeleiden van jongeren en biedt trajecten aan die leiden tot een weloverwogen studiekeuze. 

StudieKeuzeAdvies is de meest gevraagde én meest ervaren partij! 92% van de studiekiezers die een traject volgt gaat gemotiveerd door naar het 2e jaar van de gekozen studie. Daarnaast worden onze studiekeuzecoaches beoordeeld met een 8,8! 

icon icon Lees meer over StudieKeuzeAdvies Klik hier

Studiekeuzetraject

Tijdens een studiekeuzetraject ga je met een persoonlijke coach uitgebreid aan de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. In het traject heb je 4 een-op-een coachingsgesprekken. Je gaat aan de slag met concrete opdrachten en je doet de TalentenTest (ontwikkeld met de Universiteit van Tilburg). Ook helpen we je een toekomstbeeld te vormen, wat essentieel is voor een goede studiekeuze. Dankzij deze aanpak en het gebruik van onze eigen ontwikkelde methode, leidt een traject bij ons tot een daadwerkelijke studiekeuze!  

Voor wie?

  • Scholieren die een eerste studiekeuze moeten maken 
  • Studenten die gestopt zijn met hun studie en op zoek zijn naar een nieuwe 
  • Studenten die bezig zijn met een studie en twijfelen of deze studie wel goed bij hun interesses en verwachtingen past 

Studiekeuzecoaches

De studiekeuzecoaches hebben een universitaire opleiding genoten en hebben zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Zij kunnen zich snel inleven in de belevingswereld van de scholier of student en kunnen snel doordringen tot de kern. Zij zijn zich er als geen ander van bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. Ze helpen je ontdekken wie jij bent en helpen jou met het maken van de juiste keuze! 

Meer informatie over StudieKeuzeAdvies

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit