Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Veelgestelde vragen over bijles

Wat doet Bijlesnetwerk?
Bijlesnetwerk verzorgt de koppeling tussen bijlesgevers en bijlesnemers en garandeert een kwalitatief goede bijlesdocent.

Voor wie is Bijlesnetwerk bedoeld?
Bijlesnetwerk verzorgt bijlessen voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het Voortgezet Onderwijs. In overleg kunnen ook bijlessen op MBO, HBO, WO of basisschoolniveau verleend worden.

In welke vakken kan ik bijles krijgen via Bijlesnetwerk?
Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. Natuurlijk kan het voorkomen dat we niet in elke regio op korte termijn een kwalitief goede bijlesdocent kunnen aanbieden. De ervaring leert echter dat ook in dergelijke gevallen enige tijd later alsnog een geschikte bijlesdocent geregeld kan worden.

Hoe weet ik of ik een goede bijlesdocent krijg?
Bijlesnetwerk heeft ruim 9 jaar ervaring in het selecteren van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Iedereen die bij ons werkt – anders dan bij andere bureaus – kennen wij, hebben wij persoonlijk getest op didactische en inhoudelijke kennis en is dus een goede bijlesdocent.

Kan ik van bijlesdocent wisselen als ik niet tevreden ben?
Ja, dat kan. Als u om welke reden dan ook een andere bijlesdocent wenst dan kunt u dit aangeven en regelt Bijlesnetwerk indien gewenst een andere bijlesdocent.

Betaal ik aan Bijlesnetwerk of rechtstreeks aan de bijlesdocent?
Alle betalingen lopen via Bijlesnetwerk en wij zorgen er ook voor dat de bijlesdocenten betaald krijgen. Wij versturen maandelijks een factuur per e-mail.

Met hoeveel leerlingen tegelijk kan ik bijles nemen, en is dit goedkoper?
Om een kwalitief goede bijles te kunnen garanderen worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk. Daarbij is bijles nemen met meerdere leerlingen tegelijk stukken goedkoper. Klik hier voor de tarieven.

Hoe vaak kan ik bijles nemen?
In principe kunt zo vaak als u nodig vindt bijles nemen. Bijlesnetwerk adviseert minimaal twee uur bijles per week om een goede vooruitgang te boeken.

Waar kan ik bijles volgen?
U kunt bijles aan huis volgen in alle universiteitssteden van Nederland. In plaatsen rondom deze steden is het ook mogelijk om bijles aan huis te volgen. Hiervoor wordt een reistijdvergoeding gerekend die afhangt van uw precieze woonadres. Kijk hier voor meer details.

Hoe kan het dat ik 0% BTW moet betalen?
Op uw rekening wordt geen BTW in rekening gebracht. Dit komt omdat bijles en examentraining door de overheid van BTW zijn vrijgesteld.

Hoe kan ik de bijlessen opzeggen?
U kunt de bijlessen opzeggen door in te loggen op Mijn Bijlesnetwerk, of door ons te mailen.