Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

Over Ons

Bijlesnetwerk is een jonge dynamische onderneming die volledig gerund wordt door studenten. Het idee voor Bijlesnetwerk is ontstaan toen beide oprichters zelf bijles gaven. Zij merkten dat er bij de leerlingen en ouders behoefte was aan een organisatie met goede bijlesleraren die flexibel te werk gaat. Sinds 2011 heeft Bijlesnetwerk een landelijke dekking bereikt. Bijlesnetwerk biedt nu bijles aan in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Den Haag, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Wageningen, Enschede, Almere, Den Bosch, Breda en Groningen. Daarnaast organiseert Bijlesnetwerk examentrainingen door het jaar heen. Deze trainingen vinden plaats in Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle.

Doelstelling en achtergrond

Onze doelstelling is het aanbieden van een compleet leerbegeleidingspakket – bestaande uit bemiddeling, ondersteuning en evaluatie van het leerproces – zodat leerlingen zich de inzichten en kennis van de leerstof op effectieve wijze eigen kunnen maken. Hiervoor werken wij samen met de Radboud Universiteit Nijmegen en studenten van de andere universiteiten. Bijlesnetwerk biedt hierbij tegen scherpe tarieven zowel op individueel als groepsniveau bijles aan. Daarnaast is het mogelijk om als voorbereiding op het Centraal Examen eindexamentrainingen te volgen. Voor studenten hebben we een leuke en afwisselende bijbaan ter beschikking.

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we vele duizenden leerlingen begeleid waarvan vele met goed resultaat. Ons gemiddelde slagingspercentage is sinds 2008 93,6%, In 2017-2018 gaan we proberen nog meer leerlingen te helpen om goede resultaten te boeken. Hieronder ziet u een aantal reacties van onze leerlingen over de examentraining en bijles.

In mei 2011 is de oprichter van Bijlesnetwerk verkozen tot de Jonge Ondernemer van het jaar in vestigingsplaats Nijmegen. Meer informatie op de pagina ‘in de media’.

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.

Reacties van leerlingen over bijles en examentraining

“Erg fijn dat jullie snel actie ondernemen als dat nodig is! Jullie zetten alles op alles om leerlingen de juiste hulp te kunnen bieden! Hulde daarvoor! Patrick is van +/- een 4,0 naar een 6,0 gegaan voor wiskunde.”

“Hoi Bijlesnetwerk, ik ben ingeloot voor Geneeskunde! Door een 8,1 en een 7.6 voor biologie en engels kwam ik in de op 1 na hoogste lotingcategorie. Nogmaals bedankt.”

“Uiteindelijk zijn alle punten hoger uitgevallen dan ik had verwacht, behalve economie wat minder. Ik had voor economie namelijk een 6,6 en voor wiskunde een 7,7. Voor de rest heb ik alleen maar voldoendes op mijn eindlijst. Ik ben ook aangenomen op een andere school voor vwo, dus het komt denk ik wel goed.”

“Erg veel realistisch oefenen, veel officiële examenstof en dat was fijn. Er was goede individuele aandacht.”