• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Over Bijlesnetwerk

Bijlesnetwerk is een jonge dynamische onderneming die volledig gerund wordt door studenten. Het idee voor Bijlesnetwerk is ontstaan toen beide oprichters zelf bijles gaven. Zij merkten dat er bij de leerlingen en ouders behoefte was aan een organisatie met goede bijlesleraren die flexibel te werk gaat.

Sinds 2011 heeft Bijlesnetwerk een landelijke dekking bereikt. Bijlesnetwerk biedt nu bijles aan in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Den Haag, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Wageningen, Enschede, Almere, Den Bosch, Breda en Groningen.

Doelstelling en achtergrond

Onze doelstelling is het aanbieden van een compleet leerbegeleidingspakket – bestaande uit bemiddeling, ondersteuning en evaluatie van het leerproces – zodat leerlingen zich de inzichten en kennis van de leerstof op effectieve wijze eigen kunnen maken. Hiervoor werken wij samen met de Radboud Universiteit Nijmegen en studenten van de andere universiteiten.

Bijlesnetwerk biedt hierbij tegen scherpe tarieven zowel op individueel als groepsniveau bijles aan. Voor studenten hebben we een leuke en afwisselende bijbaan ter beschikking.

Bijlesnetwerk in de media

Meer weten over wat Bijlesnetwerk in het verleden allemaal heeft gedaan? Bekijk wat er allemaal in de media is verschenen over ons!

In de media

Reacties van leerlingen over bijles

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we vele duizenden leerlingen begeleid waarvan vele met goed resultaat. In mei 2011 is de oprichter van Bijlesnetwerk verkozen tot de Jonge Ondernemer van het jaar in vestigingsplaats Nijmegen.

Ons gemiddelde slagingspercentage is sinds 2008 93,6%, Ieder jaar proberen we nog meer leerlingen te helpen om goede resultaten te boeken. Hieronder ziet u een aantal reacties van onze leerlingen over de bijlessen.

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

Naar onze Algemene voorwaarden

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit