Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Over Bijlesnetwerk

Bijlesnetwerk is ontstaan vanuit de ervaringen van twee actieve bijlesdocenten. Zij merkten dat er bij leerlingen en ouders behoefte was aan goede bijlesbegeleiders die flexibel te werk gaan. Hun gedeelde passie voor leren en de overtuiging dat individuele aandacht hét verschil kan maken, vormden samen de basis achter de oprichting van Bijlesnetwerk in 2006.

Sinds 2011 verzorgt Bijlesnetwerk bijlessen en huiswerkbegeleiding door heel het land. Gedurende deze periode hebben we met trots duizenden leerlingen ondersteund tijdens hun schooltijd door hoogwaardige bijles én persoonlijke begeleiding te bieden. Ons team staat altijd klaar om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van álle leerlingen en ouders. Bijlesnetwerk biedt hierbij tegen scherpe tarieven bijles aan huis, online bijles en huiswerkbegeleiding. Tegelijkertijd bieden wij voor studenten een leuke, leerzame en afwisselende bijbaan waarin je écht iets kunt betekenen voor een ander!

Onze doelstelling

Bij Bijlesnetwerk hebben we altijd één doelstelling voor ogen. We willen een compleet leerbegeleidingspakket aanbieden zodat leerlingen zich de inzichten en kennis van de leerstof op effectieve wijze eigen kunnen maken. We willen iedere leerling vooruit kunnen helpen. Om hen de kans te bieden om alles uit zichzelf te halen, hun talenten te ontplooien en het leerplezier te vergroten. Hiervoor werken wij samen met studenten van universiteiten door heel het land.  

Reacties van leerlingen

Ieder jaar proberen we nog meer leerlingen te helpen om goede resultaten te boeken. Hieronder zie je een aantal reacties van onze leerlingen!

Kennispartner Lyceo

Bijlesnetwerk is kennispartner van Lyceo. Lyceo is de grootste aanbieder van onderwijsondersteuning in Nederland: van huiswerkbegeleiding en examentraining tot studiekeuzehulp. Lyceo heeft eigen vestigingen verspreid over het land en is actief op talloze scholen. Daarnaast werkt Lyceo enkel met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Zo hebben zij een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. Samen met Lyceo hebben wij uitstekende en enthousiaste begeleiders in huis die staan te popelen om jou te helpen! 

Kansengelijkheid via Lyceo Extra

Helaas is extra begeleiding niet voor iedere leerling binnen handbereik. Om financiële redenen, een complexe thuissituatie of door ziekte is voor sommige kinderen persoonlijke aandacht en begeleiding niet vanzelfsprekend. Samen met onze kennispartner Lyceo zetten we ons daarom actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Vanuit het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Zoals bij Sandra. Wat we nog meer doen? Dat lees je hier. 

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Naar onze Algemene voorwaarden

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit