Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Waarom begeleiding bij Bijlesnetwerk?

Bijlesnetwerk is hét bijlesbureau voor individuele bijles in Nederland. Al sinds 2006 verzorgen wij bijlessen vanuit Nijmegen. Tegenwoordig zijn wij een landelijk netwerk van duizenden streng-geselecteerde begeleiders, beschikbaar door heel Nederland.

Wij zijn een bijlesbureau dat persoonlijk te werk gaat, daarom bellen wij iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen, en peilen we waar de wensen en behoeften liggen. Op die manier kunnen wij de meest passende begeleider selecteren voor iedere leerling.

Iedere werkdag van 09:00-20:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen, schroom niet om ons te bellen! We helpen graag, daarom zetten wij ook alles op alles om zo snel mogelijk de beste begeleiding te bieden voor élke leerling! Meer weten over Bijlesnetwerk? Lees hieronder dé voordelen van begeleiding bij Bijlesnetwerk!

Individuele begeleiding aan huis

Wij verzorgen bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Door de vertrouwde omgeving kan jouw kind zich optimaal concentreren. Zo werken we samen naar het beste resultaat! Individueel, een-op-een, met voldoende zorg en aandacht! Dat is waar wij om bekend staan. 

Geen opzegtermijn

Bijlesnetwerk is overtuigd van het succes van de begeleiding en werkt daarom niet met een opzegtermijn. Je kunt opzeggen voor de eerste van iedere nieuwe maand door ons te mailen of te bellen.  

 

Gratis en goed bereikbare helpdesk

Het kantoor van Bijlesnetwerk is vijf dagen per week geopend. Op deze dagen zijn we tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar. Je krijgt direct een van onze bijlescoördinatoren aan de telefoon die je vragen graag beantwoordt. Je kunt ons gratis bellen op 085-7325830. Of stuur ons een mailtje! 

Snel aan de slag

Je kunt je vrijblijvend via onze website inschrijven, op ieder moment. Je wordt dan binnen één werkdag gebeld om samen de behoeften van jouw kind door te spreken. Als je wilt, gaan we daarna meteen aan de slag met het zoeken naar een geschikte begeleider. Dit lukt al binnen 3 werkdagen, snel hè?! 

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding 

Onze klanten geven de prijs-kwaliteit verhouding gemiddeld een 4,2 uit 5 in onze evaluatieformulieren. Onze uurprijs wordt lager wanneer je een grotere strippenkaart met meer uren aanschaft. Heeft je kind meer begeleiding nodig? Dan betaal je dus in verhouding een lagere prijs dan wanneer je minder begeleiding afneemt. Lees direct alles over de tarieven. Wel zo duidelijk! 

Goede begeleiders

Bijlesnetwerk past een strenge selectie toe op iedere begeleider. Dat betekent dat wij alle begeleiders persoonlijk kennen. Zij hebben op het sollicitatiegesprek aan ons laten zien hoe goed ze bepaalde vakken beheersen. Daarnaast selecteren wij hen op didactische vaardigheden. Als de begeleiders eenmaal actief zijn voor Bijlesnetwerk, controleren wij hen ook op de kwaliteit van hun begeleiding. Kortom, wij garanderen kwalitatieve begeleiding en een goede match tussen leerling en begeleider. Mocht het onverhoopt toch niet klikken, dan zorgen wij gratis voor een snelle wissel! 

Flexibiliteit in bijlesuren

Wij bieden strippenkaarten aan met een verschillend aantal uren, zodat er ook voor jouw kind een geschikte optie tussen zit. De minimale strippenkaart is 8 uur. Meer bijles nodig? Geen probleem!

Geen reistijdvergoeding in de grote steden

Bij Bijlesnetwerk reizen begeleiders de eerste 5 km gratis! Onze begeleiders zijn bijna allemaal studenten, woonachtig in de grote (studenten)steden. Daarom is er vaak geen sprake van reistijdvergoeding als je in het centrum van een van die steden woont. Soms is dit zelfs het geval als je toch verder buiten de stad woont. Er hoeft maar net een geschikte begeleider vlakbij te wonen!  

Flexibele tijden

Jij en jouw kind spreken samen met de begeleider af wanneer de begeleiding plaatsvindt. Je bent dus niet afhankelijk van specifieke tijden, maar kiest samen de dag en tijd die jullie goed uitkomt. 

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit