• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Waarom bijles bij Bijlesnetwerk?

Naast Bijlesnetwerk zijn er nog meer bijlesbureaus actief. Wij denken dat Bijlesnetwerk van al deze bureau's de beste prijs-kwaliteitverhouding en beste service biedt. Daarom zie je hieronder vijf algemene redenen en vijf financiële redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Algemene redenen voor bijles via Bijlesnetwerk

Individuele bijles aan huis

Wij verzorgen standaard bijles aan huis. Door de vertrouwde omgeving kan de leerling zich optimaal concentreren. Bijlesnetwerk vindt daarom dat iedereen individuele bijles moet kunnen krijgen. Met één of twee keer per week bijles bereik je vaak hetzelfde of een beter resultaat. Leerlingen kunnen bij ons ook huiswerkbegeleiding volgen. Dit kan in de vorm van een-op-een huiswerkbegeleiding thuis.

Snel aan de slag

Bij ons kun je op ieder moment vrijblijvend via onze website inschrijven. Je krijgt dan niet eerst een informatiepakket thuisgestuurd, maar wordt binnen één werkdag teruggebeld om telefonisch een en ander door te spreken. Als je wil, gaan we vervolgens meteen aan de slag met het zoeken naar een geschikte bijlesdocent. In de meeste gevallen is binnen 3 werkdagen een geschikte bijlesdocent gevonden.

Goede bijlesdocenten

In tegenstelling tot andere grote bijlesbureaus past Bijlesnetwerk een strenge selectie toe op iedere bijlesdocent. Dat betekent dat wij alle bijlesdocenten persoonlijk kennen. Zij hebben op het sollicitatiegesprek aan ons laten zien hoe goed ze bepaalde vakken beheersen. Daarnaast selecteren wij hen op didactische vaardigheden. Ook tijdens de bijlessen volgen wij de bijlesdocent. Daarom kunnen wij de beste koppeling maken tussen leerling en bijlesdocent. Mocht het onverhoopt toch niet klikken? Wij zorgen gratis voor een snelle wissel.

Flexibiliteit van de bijlestijdstippen

Leerling en bijlesdocent maken zelf hun afspraken. Je bent dus niet afhankelijk van bepaalde tijden, maar kiest het makkelijkste moment.

Gratis en goed bereikbare helpdesk

Het kantoor van Bijlesnetwerk is vijf dagen per week geopend. Op deze dagen zijn we tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar. Je krijgt direct een van onze bijlescoördinatoren aan de telefoon die je vragen graag beantwoordt. Je kunt ons gratis bellen op 085-7325830 of ons vragen terug te bellen door een mailtje te sturen

Financiële redenen om bijles bij ons te volgen

Flexibiliteit in de pakketten, dus nooit teveel betalen!

Door zes verschillende opties kun je altijd het pakket kiezen dat bij je past. Neem je meer bijles, dan betaal je een lagere prijs dan wanneer je minder bijles volgt. En wil je wisselen? Dat kan voor de 15e van de lopende maand, via Mijn Bijlesnetwerk. Daardoor is Bijlesnetwerk bijna altijd het voordeligste bureau.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Onze klanten geven de prijs-kwaliteit verhouding gemiddeld een 4,2 uit 5 in onze evaluatieformulieren. De uurprijs wordt lager wanneer er meer uren in een maand worden gevolgd. Je kunt ook direct alles over de tarieven lezen op onze website. Wel zo duidelijk.

Geen reistijdvergoeding in de grote steden

Bij veel bijlesbureaus moet je standaard een reistijd- of reiskostenvergoeding betalen voor bijles aan huis. Bij Bijlesnetwerk reizen docenten de eerste 3,5 km gratis. Onze docenten zijn bijna allemaal studenten die voornamelijk in de grote (studenten)steden wonen. Vaak is er dus geen sprake van reistijdvergoeding als je in het centrum van één van die steden woont. Soms is dit zelfs ook het geval als je toch ver buiten de stad woont. Er hoeft maar net een geschikte docent vlakbij te wonen!

Geen opzegtermijn

Bijlesnetwerk is overtuigd van het succes van de bijlessen en werkt daarom niet met een opzegtermijn. Je kunt opzeggen voor de eerste van iedere nieuwe maand door in te loggen op Mijn Bijlesnetwerk en daar via ‘pakketwijziging’ uw opzegging door te voeren. Je ontvangt daarna natuurlijk een bevestiging van de opzegging.

Gratis inschrijven

Bijlesnetwerk werkt niet met inschrijfgeld, zoals veel huiswerkbegeleidingsinstituten. Je schrijft je vrijblijvend in en wij bellen terug voor een gratis intakegesprek per telefoon. Vervolgens gaan wij, als je wil, de bijles direct regelen.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit