• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Sluit het jaar goed af met bijles van Bijlesnetwerk

De scholen gaan weer open en het einde van het jaar komt in zicht. Bijles van Bijlesnetwerk helpt bij het voorbereiden van je toetsen en proefwerken. Wij bieden bijles online of bij jou thuis in alle vakken op alle niveaus van de beste bijlesdocenten.

Meld je direct aan voor bijles en je kunt binnen enkele dagen van start!

AANMELDEN

MEER INFORMATIE OVER ONLINE BIJLES

Bijles aan huis

Veel studenten van de verschillende universiteiten werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak! Kies hieronder de stad van je keuze.

Bijlessen in heel Nederland

Bijlesnetwerk is hét bijlesbureau voor individuele bijles in Nederland. Al sinds begin 2006 verzorgen wij bijlessen vanuit Nijmegen. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 3200 streng geselecteerde bijlesdocenten in alle universiteitssteden van Nederland. Kwaliteit staat voorop bij Bijlesnetwerk. Dit betekent dat wij in iedere stad een speciale recruiter in dienst hebben die nieuwe bijlesdocenten aanneemt op basis van bewezen inhoudelijke kennis van schoolvakkken en didactische vaardigheden. Op die manier kunnen wij garanderen dat wij goede bijlesdocenten leveren.

Of het nu gaat om wiskunde, economie, Engels of welk ander vak dan ook, wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede bijlesgever op de stoep staat. Omdat wij niet een geautomatiseerd bijlesbureau zijn, maar zo persoonlijk mogelijk een geschikte begeleider voor de leerling willen vinden, bellen wij iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Op die manier kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. Wij zijn zelf natuurlijk ook telefonisch bereikbaar over de bijlessen, iedere werkdag vanaf 9.00 uur in de ochtend. Wij werken iedere avond door tot 20.00 uur maar vaak ook nog tot veel later. We zetten namelijk alles op alles om zo snel mogelijk te zorgen dat de bijlessen kunnen starten.

Voor meer informatie klik je op de stad van je keuze hierboven of in het menu. Wil je weten waarom je het beste voor Bijlesnetwerk kunt kiezen? Lees dan verder over waarom Bijlesnetwerk een goed bijlesbureau is. Ben je overtuigd? Vul dan, natuurlijk helemaal vrijblijvend, het inschrijfformulier voor bijlessen in. Wij bellen dan waarschijnlijk vandaag nog terug om te zorgen dat jij alle informatie krijgt en dat je als je wilt bijna meteen kunt starten.

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis

Bijles is vooral bedoeld voor inhoudelijke hulp bij de schoolvakken. Soms kan het ook verstandig zijn om huiswerkbegeleiding te nemen. Bijlesnetwerk heeft veel huiswerkinstituten in Nederland. Je werkt dan altijd in een kleine of grotere klas aan je huiswerk en wordt geholpen door onze begeleiders. Soms past individuele begeleiding echter beter bij een leerling. Daarom bieden wij ook pakketten van 1-op-1 huiswerkbegeleiding aan in al onze vestigingen. Er komt dan twee of drie dagen per week een huiswerkbegeleider langs die zorgt dat de huiswerkplanning in orde is. Op basis daarvan werk je aan je huiswerk, word je overhoord als het nodig is en helpt hij of zij je met al je inhoudelijke vragen. Meer informatie staat op de pagina over individuele huiswerkbegeleiding.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van huiswerkbegeleiding en inhoudelijke hulp in de vorm van bijles. Voor alle informatie schrijf je je het beste direct in. Wij bellen je dan terug om alles door te nemen en een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over de begeleiding die we je kunnen geven.

Nu aanmelden

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit