Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Bijles aan huis

Heb jij ook zo'n moeite met het behalen van goede cijfers voor je proefwerken? Via Bijlesnetwerk kun je thuis individuele bijles volgen in ieder vak!

Veel studenten van de verschillende universiteiten werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak! Kies hieronder de stad van je keuze.

Bijlessen in heel Nederland

Bijlesnetwerk is hét bijlesbureau voor individuele bijles in Nederland. Al sinds begin 2006 verzorgen wij bijlessen vanuit Nijmegen. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 3200 streng geselecteerde bijlesdocenten in alle universiteitssteden van Nederland. Kwaliteit staat voorop bij Bijlesnetwerk. Dit betekent dat wij in iedere stad een speciale recruiter in dienst hebben die nieuwe bijlesdocenten aanneemt op basis van bewezen inhoudelijke kennis van schoolvakkken en didactische vaardigheden. Op die manier kunnen wij garanderen dat wij goede bijlesdocenten leveren.

Of het nu gaat om wiskunde, economie, Engels of welk ander vak dan ook, wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede bijlesgever op de stoep staat. Omdat wij niet een geautomatiseerd bijlesbureau zijn, maar zo persoonlijk mogelijk een geschikte begeleider voor de leerling willen vinden, bellen wij iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Op die manier kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. Wij zijn zelf natuurlijk ook telefonisch bereikbaar over de bijlessen, iedere werkdag vanaf 9.00 uur in de ochtend. Wij werken iedere avond door tot 20.00 uur maar vaak ook nog tot veel later. We zetten namelijk alles op alles om zo snel mogelijk te zorgen dat de bijlessen kunnen starten.

Voor meer informatie klik je op de stad van je keuze hierboven of in het menu. Wil je weten waarom je het beste voor Bijlesnetwerk kunt kiezen? Lees dan verder over waarom Bijlesnetwerk een goed bijlesbureau is. Ben je overtuigd? Vul dan, natuurlijk helemaal vrijblijvend, het inschrijfformulier voor bijlessen in. Wij bellen dan waarschijnlijk vandaag nog terug om te zorgen dat jij alle informatie krijgt en dat je als je wilt bijna meteen kunt starten.

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis

Bijles is vooral bedoeld voor inhoudelijke hulp bij de schoolvakken. Soms kan het ook verstandig zijn om huiswerkbegeleiding te nemen. Bijlesnetwerk heeft veel huiswerkinstituten in Nederland. Je werkt dan altijd in een kleine of grotere klas aan je huiswerk en wordt geholpen door onze begeleiders. Soms past individuele begeleiding echter beter bij een leerling. Daarom bieden wij ook pakketten van 1-op-1 huiswerkbegeleiding aan in al onze vestigingen. Er komt dan twee of drie dagen per week een huiswerkbegeleider langs die zorgt dat de huiswerkplanning in orde is. Op basis daarvan werk je aan je huiswerk, word je overhoord als het nodig is en helpt hij of zij je met al je inhoudelijke vragen. Meer informatie staat op de pagina over individuele huiswerkbegeleiding.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van huiswerkbegeleiding en inhoudelijke hulp in de vorm van bijles. Voor alle informatie schrijf je je het beste direct in. Wij bellen je dan terug om alles door te nemen en een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over de begeleiding die we je kunnen geven.

Ervaringen met Bijlesnetwerk

Sinds 2006 verzorgen wij bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. In de afgelopen negen jaar hebben wij heel wat leerlingen mogen helpen. Hieronder volgt een greep uit hun reacties.

Mevrouw Goedhart uit Amsterdam (2013): “Ik vind jullie erg snel en effectief te werk gaan. Over Joyce zijn we ook heel tevreden. Ze komt haar afspraken na en de resultaten van Renske zijn enorm verbeterd!”

Mevrouw Beekhuizen uit Nijmegen (2011): “Nogmaals dank voor de enorm snelle en efficiënte wijze van regelen van de bijlessen. Een verademing!”

De moeder van Nina (2011): “Vanavond is de bijlesdocente geweest en we vinden haar een super meid!! Ze pakt het heel goed; heeft overzicht, stimuleert, motiveert, vraagt naar hun eigen doelen, wat ze willen, kortom we waren zeer enthousiast. Naar ons idee is ze uitermate geschikt om onze kinderen de structuur en motivatie te geven die ze nodig hebben. Daarom hebben we met haar al een aantal afspraken gemaakt.”

De vader van Floris (2015): “We weten nog niet of de bijles heeft geleid tot betere prestaties want de uitkomsten van de schoolexamen is nog niet ontvangen. Floris geeft wel aan dat hij veel heeft aan het geduld waarmee ze het uitlegt totdat hij het snapt. Dus hij vindt zelf dat het hem helpt. Het is allemaal prima geregeld en georganiseerd. Toen de bijlesgever ziek was, heeft ze snel de les ingehaald en ze schuiven in onderling overleg met aanvangstijden en locatie. Heel prettig, dus geen verbeterpunten eigenlijk!”

Nu aanmelden