Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Bijles aan huis bij Bijlesnetwerk

Worstelt jouw kind met een lastig vak of zit je kind met de handen in het haar voor de komende toetsweek? Geen zorgen! Bij Bijlesnetwerk ben je aan het juiste adres. Onze begeleiders staan altijd klaar. Wij bieden bijles aan huis om iedere leerling naar het gewenste resultaat te helpen en het leerplezier te vergroten. Dit doen we voor alle vakken, op alle niveaus.  

Door de vertrouwde omgeving waarin we werken, kan jouw kind zich optimaal concentreren. Zo werken we samen naar het beste resultaat. Individueel, een-op-een, met voldoende zorg en aandacht! Dat is waar wij om bekend staan. Meer weten over ons? Klik dan hier 

Hoe werkt bijles?

Samen met de begeleider plant je kind de bijles in, wanneer dat voor beide goed uitkomt. De begeleider is vooraf al bereikbaar voor het doorgeven van moeilijke lesstof of vragen. Dit kan bijvoorbeeld door het sturen van foto’s van de opgaven via WhatsApp, handig hè? Zo kan de begeleider zich optimaal voorbereiden op de specifieke vragen van jouw kind.  

Samen met de begeleider richt jouw kind de les in, zoals hij of zij dat prettig vindt. Een vragenuurtje, extra instructie of samen de lastige opgaven induiken. We doen precies wat jouw kind nodig heeft om de stof onder de knie te krijgen! 

Liever online bijles? Klik hier voor meer informatie.  

Aanmelden voor een
vrijblijvend telefonisch
intakegesprek?

 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze begeleiders 

Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede begeleider op de stoep staat, voor welk vak dan ook. Kwaliteit staat voorop bij Bijlesnetwerk. Dit betekent dat wij begeleiders selecteren op basis van hun inhoudelijke kennis van de schoolvakken en hun didactische vaardigheden. Zodat we een goede begeleiding aan huis kunnen garanderen. Bijlesnetwerk heeft begeleiders door heel Nederland beschikbaar, voor alle vakken! 

Meld je direct aan voor bijles aan huis en start al binnen enkele dagen! 

Meer weten? Plan een telefonisch intakegesprek

Al overtuigd van bijles aan huis via Bijlesnetwerk? Schrijf je dan direct vrijblijvend in! Wij bellen je binnen één werkdag terug om te zorgen dat jij alle informatie krijgt, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan starten.  

Liever eerst een telefonisch intakegesprek? Maak dan een afspraak via het formulier hiernaast! 

Mochten er nog vragen zijn over onze bijlessen, of wil je even kletsen over de specifieke behoeften van jouw kind? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 085-7325830 of stuur ons een WhatsApp-bericht naar 06-10433792.  

Huiswerkbegeleiding 

Bijles is bedoeld voor inhoudelijke hulp bij de schoolvakken. Op zoek naar hulp bij het leren voor toetsen of het bijhouden van het huiswerk? Of hulp bij het beter leren plannen? Dan is huiswerkbegeleiding een goede optie!  

Meer informatie

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit