• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles aan huis of online bij Bijlesnetwerk

Worstel jij met een lastig vak of wil je de komende toestweek goed voorbereiden? Bijles van Bijlesnetwerk helpt bij het voorbereiden van je toetsen en proefwerken. Wij bieden bijles online of bij jou thuis in alle vakken op alle niveaus van de beste bijlesdocenten.

Meld je direct aan voor bijles en je kunt binnen enkele dagen van start!

Hoe werkt bijles?

Samen met jouw bijlesdocent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf foto’s van de lesstof met je docent delen (bijvoorbeeld via Whatsapp) en aangeven waar je tegenaan loopt bij het maken van de opgaven of welk onderdeel je nog niet goed snapt.

Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte opgaven bespreken. Net wat jij nodig hebt om de stof onder de knie te krijgen.

Meer weten? Plan een telefonisch intakegesprek

Wil je meer weten over bijles en hoe bijles eigenlijk in zijn werk gaat? Vul het formulier hiernaast in om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Of schrijf je direct in, bel ons op 085-7325830 of stuur ons een WhatsApp bericht naar 06-10433792.

Aanmelden voor een
vrijblijvend telefonisch
intakegesprek?

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijles aan huis

Veel studenten van de verschillende universiteiten werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak! Kies hieronder de stad van je keuze.
Ook in andere steden heeft Bijlesnetwerk bijlesdocenten voor bijles aan huis of online - ook voor basisschoolleerlingen.

Bijlessen aan huis in heel Nederland

Bijlesnetwerk is hét bijlesbureau voor individuele bijles in Nederland. Al sinds begin 2006 verzorgen wij bijlessen vanuit Nijmegen. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 3200 streng geselecteerde bijlesdocenten in alle universiteitssteden van Nederland. Kwaliteit staat voorop bij Bijlesnetwerk. Dit betekent dat wij nieuwe bijlesdocenten aannemen op basis van bewezen inhoudelijke kennis van schoolvakkken en didactische vaardigheden. Op die manier kunnen wij garanderen dat wij goede bijlesdocenten leveren.

Of het nu gaat om wiskunde, economie, Engels of welk ander vak dan ook, wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede bijlesgever op de stoep staat. Omdat wij niet een geautomatiseerd bijlesbureau zijn, maar zo persoonlijk mogelijk een geschikte begeleider voor de leerling willen vinden, bellen wij iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Op die manier kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. Wij zijn zelf natuurlijk ook telefonisch bereikbaar over de bijlessen, iedere werkdag vanaf 9.00 uur in de ochtend. Wij werken iedere avond door tot 20.00 uur maar vaak ook nog tot later. We zetten namelijk alles op alles om zo snel mogelijk te zorgen dat de bijlessen kunnen starten.

Voor meer informatie klik je op de stad van je keuze hierboven of in het menu. Wil je weten waarom je het beste voor Bijlesnetwerk kunt kiezen? Lees dan verder over waarom Bijlesnetwerk een goed bijlesbureau is. Ben je overtuigd? Vul dan, natuurlijk helemaal vrijblijvend, het inschrijfformulier voor bijlessen in. Wij bellen dan waarschijnlijk vandaag nog terug om te zorgen dat jij alle informatie krijgt en dat je als je wilt bijna meteen kunt starten.

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis

Bijles is vooral bedoeld voor inhoudelijke hulp bij de schoolvakken. Soms kan het ook verstandig zijn om huiswerkbegeleiding te nemen. Daarom bieden wij pakketten van een-op-een huiswerkbegeleiding aan. Er komt dan twee of drie dagen per week een huiswerkbegeleider langs die zorgt dat de huiswerkplanning in orde is. Op basis daarvan werk je aan je huiswerk, word je overhoord als het nodig is en helpt de begeleider je met al je inhoudelijke vragen. Meer informatie staat op de pagina over individuele huiswerkbegeleiding.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van huiswerkbegeleiding en inhoudelijke hulp in de vorm van bijles. Voor alle informatie schrijf je je het beste direct in. Wij bellen je dan terug om alles door te nemen en een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over de begeleiding die we je kunnen geven.

Nu aanmelden

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit