Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding thuis

Heeft jouw kind behoefte aan ondersteuning bij het maken van het huiswerk? Kies dan voor huiswerkbegeleiding bij Bijlesnetwerk! Met een-op-een aandacht en begeleiding kunnen we jouw kind helpen met leren voor toetsen, overhoren of plannen zoals jouw kind dat fijn vindt! We werken met je kind bij jou thuis in een fijne vertrouwde omgeving. Daarnaast bieden we ook online huiswerkbegeleiding
aan!

Liever huiswerkbegeleiding op een vestiging? Dat kan bij onze kennispartner Lyceo. Neem hier eens een kijkje!

icon icon icon icon icon Schrijf je direct in voor huiswerkbegeleiding Aanmelden

Werkwijze

Jouw kind en de huiswerkbegeleider starten met het maken van een plan van aanpak. Op die manier leert jouw kind vanaf het begin al om het huiswerk goed te plannen. Nu is het alleen nog de kunst om die planning netjes na te leven, dat blijft lastig. Maar wij zijn er om te helpen!  

Ook als jouw kind vakinhoudelijk vastloopt kunnen we te hulp schieten! De huiswerkbegeleiding is bedoeld als ondersteuning voor alle vakken tegelijk. Daarom bieden wij ook geen huiswerkbegeleiding voor de bovenbouw aan. Daar is de leerling meer geholpen met bijles in een of meerdere vakken. 

We gaan samen aan de slag en zullen iedere week een korte update sturen naar de ouders over de voortgang en aandachtspunten. Dan ben je als ouder meteen up-to-date, wel zo makkelijk! 

Duurzame studievaardigheden

Met huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk zorgen we ervoor dat jouw kind al in de eerste jaren op de middelbare school goed leert plannen en dat we de kennis van de vakken op peil weten te houden. Daardoor zal jouw kind ook de bovenbouw soepeler kunnen doorlopen. De kans is groot dat individuele huiswerkbegeleiding voor jouw kind effectiever is dan huiswerkbegeleiding in een groep. Hierdoor is het niet nodig om bijna iedere dag begeleiding te krijgen. Bij Bijlesnetwerk kun je kiezen voor een pakket met een vast minimumaantal uren dat aansluit bij de behoeften van jouw kind.  

Wanneer jouw kind meer uren begeleiding nodig heeft, is dat geen probleem en worden deze tegen de uurprijs van het gekozen pakket op de factuur berekend. 

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding leggen wij vanaf het begin een goede basis voor een succesvolle schooltijd voor jouw kind. Vul het inschrijfformulier in en wij bellen zo snel mogelijk terug om alles in orde te maken. Je kunt ons ook e-mailen of bellen op 085-7325830. 

Nu inschrijven

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit