• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding thuis

Veel leerlingen hebben behoefte aan ondersteuning bij het maken van hun huiswerk. Veel leerlingen volgen dan ook huiswerkbegeleiding in een klas. Dit werkt niet voor elke leerling even goed. Sommige leerlingen hebben wat meer persoonlijke aandacht nodig.

Omdat elke leerling anders is, biedt Bijlesnetwerk individuele huiswerkbegeleiding aan! Op die manier kan de leerling één-op-één aandacht krijgen, waardoor vaak minder uur begeleiding per week nodig is. Reizen naar een instituut is ook niet meer nodig, wij komen aan huis bij de leerling.

Schrijf je direct in Aanmelden

Bijlesnetwerk adviseert online huiswerkbegeleiding

Wegens de verscherpte maatregelen is het dringende advies vanuit Bijlesnetwerk om tot het einde van de lockdown online bijles te volgen. Meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Heb je vragen of twijfel je of online huiswerkbegeleiding geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op of doe gratis een vrijblijvende aanmelding. We zoeken graag samen naar een passende oplossing!

Meld je direct aan voor online huiswerkbegeleiding en je kunt binnen enkele dagen van start!

AANMELDEN voor Online Huiswerkbegeleiding 

Werkwijze

Bij Bijlesnetwerk maakt de leerling allereerst samen met de huiswerkbegeleider een plan van aanpak. Op die manier leert uw kind vanaf het begin huiswerk goed te plannen. De stress en discussies over huiswerk zijn verleden tijd en u hoeft er als ouder niet meer bovenop te zitten. U krijgt wekelijks (of vaker als u wenst) een korte update van de huiswerkbegeleider over de voortgang van uw kind en eventuele aandachtspunten. Zeker om de overgang naar de brugklas goed te laten verlopen kan het verstandig zijn om de brugklasbegeleiding snel in te schakelen.

Door onze individuele studiebegeleiding helpen wij de leerling ook als hij/zij vakinhoudelijk vastloopt. De huiswerkbegeleiding is bedoeld als ondersteuning voor alle vakken. Daarom bieden wij ook geen huiswerkbegeleiding voor de bovenbouw aan. Daar is de leerling meer geholpen met bijles in één of meerdere vakken.

Duurzame studievaardigheden

Omdat uw kind al in de eerste jaren op de middelbare school goed leert plannen en de kennis van de vakken op peil houdt, zal hij of zij de bovenbouw ook soepeler kunnen doorlopen. Individuele huiswerkbegeleiding kan voor sommige leerlingen effectiever zijn dan het werken in een groep. Hierdoor is het niet nodig om bijna iedere dag begeleiding te krijgen. U kunt bij Bijlesnetwerk kiezen voor een pakket met een vast minimum aantal uren dat aansluit bij de behoefte van de leerling.

Wanneer meer uren studiebegeleiding nodig zijn, is dat geen probleem en worden deze tegen de uurprijs van uw pakket op uw factuur berekend. Wanneer in een maand uren niet gemaakt kunnen worden, doordat de huiswerkbegeleider niet beschikbaar is (bijvoorbeeld wegens ziekte), dan zal Bijlesnetwerk een vervanger verzorgen.

Huiswerkbegeleiding in heel Nederland

Huiswerkbegeleiding aan huis is beschikbaar in alle vestigingen van Bijlesnetwerk. U kunt uw kind dus aanmelden voor huiswerkbegeleiding in AlmereAmsterdam, Breda, Delft, Den BoschDen Haag, EindhovenEnschedeLeidenGroningen, MaastrichtNijmegenRotterdam, TilburgUtrecht, en Wageningen.

Inschrijven voor huiswerkbegleiding

Met individuele huiswerkbegeleiding aan huis legt uw zoon of dochter vanaf het begin een goede basis voor een succesvolle schooltijd. Vul het inschrijfformulier o.v.v. ‘huiswerkbegeleiding’ in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om alles in orde te maken. U kunt ons ook e-mailen of bellen op 085-7325830.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit