Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Online bijles in alle vakken

Je kunt via Bijlesnetwerk online bijles volgen via Skype. Je krijgt dan bijles van een van onze deskundige bijlesdocenten, maar hij of zij zit niet langer naast jou aan de keukentafel. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer. Het is op die manier dus mogelijk om, waar je ook woont, bijles te volgen bij een van onze bijlesdocenten.

Schrijf je direct in voor online bijles Aanmelden

Hoe werkt online bijles bij Bijlesnetwerk?

Snel aan de slag in 4 stappen!

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Je kunt dan bijlessen inplannen samen met jouw persoonlijke bijlesdocent. Tijdens de bijlessen zien en horen jullie elkaar via de webcam en microfoon.

Verder kun je gebruik maken van het online whiteboard Awwapp. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Schrijf je direct in voor online bijles

Meld je geheel vrijblijvend aan voor online bijles via het inschrijfformulier voor bijles. Na jouw aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kunt daarna snel aan de slag met bijles.

Direct inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit