Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Online bijles in alle vakken

Loop jij bij de online lessen van school ook tegen problemen aan? Online bijles van Bijlesnetwerk kan je daarbij helpen!
De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk geven online bijles in alle vakken en op alle niveaus –ook voor basisschool of HBO/WO.

Schrijf je direct in voor online bijles Aanmelden

Hoe werkt online bijles?

Samen met de docent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf foto’s van de stof met de docent delen (bijvoorbeeld via Whatsapp) en aangeven waar je tegenaan loopt bij het maken van de opgaven of welk onderdeel je nog niet goed snapt.
Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte opgaven bespreken. Net wat jij nodig hebt om de stof onder de knie te krijgen.
Kijk ook naar de video om te zien hoe online bijles werkt.

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Om online bijles te volgen heb je alleen een computer met een webcam en een microfoon nodig. Met de bijlesdocent kan je vooraf afspreken welk programma jullie gaan gebruiken.

Wil jij ook online bijles bij één van onze ervaren bijlesdocenten? Schrijf je direct in, bel ons op 085-73 25 830 of stuur ons een WhatsApp bericht op 06–10433792.

 

Hoe werkt online bijles bij Bijlesnetwerk?

Snel aan de slag in 4 stappen!

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Je kunt dan bijlessen inplannen samen met jouw persoonlijke bijlesdocent. Tijdens de bijlessen zien en horen jullie elkaar via de webcam en microfoon.

Verder kun je gebruik maken van het online whiteboard Awwapp. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Schrijf je direct in voor online bijles

Meld je geheel vrijblijvend aan voor online bijles via het inschrijfformulier voor bijles. Na jouw aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kunt daarna snel aan de slag met bijles.

Direct inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit