Online bijles in alle vakken

Je kunt via Bijlesnetwerk online bijles volgen via Skype. Je krijgt dan bijles van een van onze deskundige bijlesdocenten, maar hij of zij zit niet langer naast jou aan de keukentafel. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer. Het is op die manier dus mogelijk om, waar je ook woont, bijles te volgen bij een van onze bijlesdocenten.

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Je kunt dan bijlessen inplannen samen met jouw persoonlijke bijlesdocent. Tijdens de bijlessen zien en horen jullie elkaar via de webcam en microfoon. Verder kun je gebruik maken van het online whiteboard Awapp. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Meld je geheel vrijblijvend aan voor online bijles via het inschrijfformulier voor bijles. Na jouw aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kunt daarna snel aan de slag met bijles.