• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Online bijles in alle vakken

Vind jij de online lessen van school ook zo lastig? Of kan je wel wat extra begeleiding gebruiken bij het bijbenen van alle lesstof? Online bijles van Bijlesnetwerk kan jou daarbij helpen! De bijlesdocenten van Bijlesnetwerk geven online bijles in alle vakken en op alle niveaus – ook voor basisschool of mbo, hbo en wo.

Schrijf je direct in voor online bijles Aanmelden

Hoe werkt online bijles?

Samen met jouw bijlesdocent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf foto’s van de lesstof met je docent delen (bijvoorbeeld via Whatsapp) en aangeven waar je tegenaan loopt bij het maken van de opgaven of welk onderdeel je nog niet goed snapt.

Tijdens de bijles geeft de bijlesdocent uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte opgaven bespreken. Net wat jij nodig hebt om de stof onder de knie te krijgen.

Wil jij ook online bijles bij één van onze ervaren bijlesdocenten? Schrijf je direct in, bel ons op 085-7325830 of stuur ons een WhatsApp bericht naar 06-10433792.

Zien hoe online bijles werkt? Bekijk dan snel onderstaand filmpje!

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Om online bijles te volgen heb je alleen jouw lesmateriaal en een computer met een webcam en microfoon nodig. Met je bijlesdocent kan je vooraf afspreken welk videobelprogramma jullie gaan gebruiken.

Verder kun je gebruik maken van een (gratis) digitaal whiteboard. Dat is een soort kladblok, waarop jullie beiden aantekeningen kunnen maken. Ook kun je via dit kladblok bestanden delen. Handig als je even de uitwerkingen van je proefwerk wilt bespreken!

Snel aan de slag in 3 stappen!

Schrijf je direct in voor online bijles

Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan voor online bijles. Na jouw aanmelding bellen we je op om je inschrijving verder te bespreken. Je kunt daarna snel aan de slag met bijles.

Direct inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit