• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Groningen

Woon jij in Groningen en heb jij moeite met één of meer vakken op de middelbare school? Vraag dan individuele bijles aan huis aan. Via Bijlesnetwerk kun je op korte termijn aan de slag. Veel studenten van de Rijksuniversiteit Groningen werken als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je hier vrijblijvend inschrijven. Nog sneller informatie en weten wanneer je kunt starten? Bel ons nu voor een vrijblijvende intake op 085-7325830.

Snel een goede bijlesgever

Bijlesnetwerk zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent. Onze bijlesdocenten zijn erg goed in hun vak en kunnen de stof helder en duidelijk uitleggen. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elke leeftijd en ieder niveau op het voortgezet onderwijs in Groningen en omgeving. Je kunt bijles volgen in bijna ieder vak. In overleg kan ook vaak bijles worden geleverd voor andere opleidingstypen als MBO, HBO, WO en de basisschool.
Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan zorgen wij natuurlijk direct en zonder kosten voor een vervanger.

Individueel of samen bijles volgen

Je kunt je inschrijven voor individuele bijles, maar je kunt ook samen met een vriend of een vriendin bijles nemen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen echter zeer effectief. Mocht je hier interesse in hebben, geef dit dan aan. Iedere leerling moet zich zelf aanmelden via onze website. Om een goede bijles te kunnen garanderen geven wij bijles aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier verder over de tarieven, of schrijf u direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles in de regio Groningen

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in Groningen. Ook in omliggende plaatsen zoals Haren, Harkstede of Hoogezand is het vaak mogelijk om thuis bijlessen te volgen. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Groningen gereisd worden om daar bijles te volgen tegen een lagere of zelfs zonder reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Groningen

Bijlesnetwerk verzorgt in beginsel bijles in ieder vak. In het menu links zie je meer informatie. Schrijf u nu direct vrijblijvend in voor bijles en wij bellen u binnen een werkdag terug.

Jeffrey (4-vwo) heeft vanaf februari 2013 tot november 2014 bijles gevolgd. Van zijn ouders kregen wij onderstaand bericht:

Jeffrey is voor wiskunde, Duits én natuurkunde van een gemiddelde 4 naar een gemiddelde 7 gegaan. Ook na het eerste rapport staat hij er goed voor zodat we de bijles in ieder geval voorlopig kunnen stopzetten. Hij moet het nu helemaal zelf gaan proberen en we hebben er alle vertrouwen in. Hartelijk dank voor alle goede zorgen!

Nu inschrijven

Bijlesnetwerk krijgt van ouders en leerlingen een gemiddeld rapportcijfer van
4.4 op een schaal van 1 tot 5. Deze score is gebaseerd op 964 reviews.
Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit