• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles aan huis in Amsterdam

Heb jij moeite met één of meer vakken op de middelbare school in of rond Amsterdam? Vraag dan individuele bijles aan huis in Amsterdam aan. Via Bijlesnetwerk kun je op korte termijn aan de slag. Veel studenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) of van de Vrije Universiteit (VU) werken als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je hier vrijblijvend inschrijven.

Snel een goede bijlesdocent

Bijlesnetwerk is een landelijk bijlesbureau en zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent. Onze bijlesdocenten zijn erg goed in hun vak en kunnen de stof helder en duidelijk uitleggen. Onze bijlessen zijn primair bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Amsterdam. Je kunt bijles volgen in bijna ieder vak. Vaak kunnen we je ook helpen als je bijles voor de basisschool zoekt, of juist voor MBO, HBO of de universiteit.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kun je altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Wij werken met een speciale recruiter voor de regio Amsterdam. Mocht je om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over de bijlesdocent, dan zorgen wij natuurlijk direct en zonder kosten voor een vervangende bijlesgever.

Individueel of samen bijles volgen

Je kunt je inschrijven voor individuele bijles, maar je kunt ook samen met een vriend of een vriendin bijles nemen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen echter zeer effectief. Mocht je hier interesse in hebben, geef dit dan aan. Iedere leerling moet zich zelf aanmelden via onze website. Om een goede bijles te kunnen garanderen geven wij bijles aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt individuele huiswerkbegeleiding aan in Amsterdam, waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven voor bijles in Amsterdam

Lees hier verder over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles in de regio Amsterdam

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in heel Amsterdam en de directe omgeving. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Overigens kan altijd naar Amsterdam gereisd worden om daar bijles te volgen, zodat de reistijdvergoeding kleiner wordt of zelfs in zijn geheel komt te vervallen.

Bijles in alle vakken in Amsterdam

Je kunt in beginsel bijles volgen in bijna ieder vak van de middelbare school in Amsterdam. Je ziet in het menu links meer informatie over de beschikbare vakken die je in Amsterdam en omgeving kunt volgen. Natuurlijk kan het een enkele keer voorkomen dat we niet op korte termijn een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een kwalitatief goede bijlesdocent geregeld kan worden.

Scholen in Amsterdam en Amstelveen

Bijlesnetwerk heeft bijles verzorgd aan scholieren van bijna alle middelbare scholen in Amsterdam. Lees hier meer over de mogelijkheden tot samenwerking met Bijlesnetwerk.

Referenties van Bijlesnetwerk Amsterdam

Ook in Amsterdam hebben we ons bewezen als een goed en servicegericht bijlesinstituut. Zo ging Geiske (uit 5-VWO) van een 4 naar bijna een 8 voor Frans na 7 weken bijles. Ook met wiskunde ging zij flink vooruit. Haar ouders zeggen over haar bijlesdocenten het volgende:

Wij zijn heel erg tevreden over Martine. Zij is vriendelijk, serieus en heel trouw. Een gouden kracht! We zijn ook heel erg tevreden over Romy. Ze is altijd opgewekt en serieus, een hele plezierige meid!

Je kunt je nu gratis en vrijblijvend aanmelden bij Bijlesnetwerk Amsterdam via de onderstaande knop. Je hoort van ons binnen een werkdag (en waarschijnlijk nog veel sneller).

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit