• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Bijles in Rotterdam

Heb jij ook zo’n moeite met het behalen van goede cijfers voor je proefwerken? Via Bijlesnetwerk kun je thuis in Rotterdam individuele bijles volgen in ieder vak! Veel studenten van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak. Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven.

Goede bijlesdocenten

Bijlesnetwerk zorgt voor de koppeling tussen leerling en bijlesdocent en garandeert een goede bijlesdocent. Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van leerlingen en bijlesgevers. Bijlesnetwerk is bedoeld voor leerlingen van elk niveau en elke leeftijd op het Voortgezet Onderwijs in de omgeving van Rotterdam. Je kunt bijles volgen in ieder vak. Naast bijles op het VO kun je vaak ook bijles volgen als je bijvoorbeeld op de basisschool zit, of een MBO-opleiding, HBO- of WO-opleiding volgt.

Bijlesnetwerk heeft ruime ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en hanteert zorgvuldige selectiecriteria. Daarom kunt u altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent. Mocht u om welke reden dan ook toch niet tevreden zijn over uw bijlesdocent, dan kunnen wij voor u zonder extra kosten een andere bijlesgever regelen.

Individuele bijles of samen?

Naast individuele bijles is het ook mogelijk om samen met iemand anders bijles te volgen. Bijlesnetwerk koppelt zelf nooit verschillende leerlingen aan elkaar, omdat wij vinden dat ieder kind in beginsel recht heeft op individuele begeleiding. Soms is bijles met bijvoorbeeld twee of drie leerlingen echter zeer effectief. Daarom kunt u zelf aangeven dat u of uw kind samen met andere leerlingen (b.v. vrienden of vriendinnen) bijles wenst te volgen. Om een kwalitatief goede bijles te kunnen garanderen, worden bijlessen via Bijlesnetwerk gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

Bijles neem je als je in de bovenbouw zit, of als je in de onderbouw zit en moeite hebt met één of twee vakken. Als je vooral moeite hebt om het huiswerk goed te plannen en bij meerdere vakken tegen problemen aanloopt, dan kun je ook kiezen voor huiswerkbegeleiding. Bijlesnetwerk biedt in Rotterdam individuele huiswerkbegeleiding aan waardoor je thuis twee of drie keer per week samen met je persoonlijke begeleider het huiswerk plant en zorgt dat je weer op niveau komt. Lees hier verder over huiswerkbegeleiding.

Tarieven en inschrijven

Lees hier meer over de tarieven, of schrijf je direct vrijblijvend in voor bijles.

Bijles in heel Rotterdam en omstreken

Bijlesnetwerk biedt bijles aan huis aan in alle wijken van Rotterdam. Ook in omliggende plaatsen zoals Cappelle aan den IJssel en Schiedam kun je vaak snel aan de slag. In voorkomende gevallen geldt een reistijdregeling. Wanneer de leerling naar het centrum of Kralingen reist, geldt er waarschijnlijk geen of een kleine reistijdvergoeding.

Bijles in alle vakken in Rotterdam

Je kunt in in Rotterdam bijles volgen in alle vakken van de middelbare school en het basisonderwijs. In het menu links zie je een overzicht van de beschikbare vakken. Natuurlijk kan het soms gebeuren dat we niet op korte termijn een geschikte bijlesdocent kunnen aanbieden; uit onze ervaring blijkt echter dat in het overgrote deel van deze gevallen korte tijd later alsnog een goede bijlesdocent geregeld kan worden. Klik hieronder om je direct vrijblijvend in te schrijven voor bijlessen aan huis in Rotterdam.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit