Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Wiskunde B HAVO

De tweedaagse examentraining wiskunde B HAVO biedt ondersteuning op de voorbereiding van het Centrale Examen. Tijdens de training behandelen we alle onderwerpen die nodig zijn voor het wiskunde B examen, zowel de theorie natuurlijk met opgaven. Behandelde onderwerpen zijn dan ook onder andere algebra, meetkunde en vergelijkingen.

Opbouw van examentraining Wiskunde B HAVO

De eindexamentrainingen van Bijlesnetwerk zijn per dag onderverdeeld in vier verschillende blokken. Elk blok begint met de introductie van de docent over het onderwerp. Daarin legt hij duidelijk en bondig de stof nogmaals uit en kunnen vragen gemakkelijk beantwoordt. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met het maken van opdrachten die gelijkwaardig zijn aan die van het eindexamen. Er zal veel geoefend worden tijdens de twee dagen, zodat de leerlingen alle onderwerpen in opdrachtvorm hebben behandeld en inzicht krijgen in het maken van opgaven. De docent zal ook tips en trucs geven in hoe je de opdrachten nu het beste kan maken, om zo het inzicht en het zelfvertrouwen te vergroten van de leerlingen.

De laatste blokken van de twee dagen worden besteed aan het maken van een proefexamen onder werkelijke examenomstandigheden. Zo krijgen de leerlingen een beeld een de sfeer van het Centraal Examen. Dit examen zal daarna ook individueel besproken worden met de docent zodat de leerlingen weet waar zijn mogelijke valkuilen liggen en waar hij misschien nog op kan letten. Hij zal uiteindelijk met meer inzicht en vertrouwen het Centrale Examen benaderen.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk zijn zo opgezet dat er veel ruimte is om vragen te stellen en op effectieve wijze te werken. De groepen bestaan dan ook uit maximaal twaalf leerlingen en per zes leerlingen is minimaal één docent aanwezig. Bekijk het overzicht hieronder voor alle aankomende trainingen. Klik op een data om je aan te melden voor de desbetreffende examentraining.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”wiskunde_b”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit