Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Wiskunde A HAVO

De examentraining van Bijlesnetwerk is erop gericht om leerlingen in twee dagen optimale voor te bereiden op het Centrale Examen Wiskunde A. Tijdens de trainingsdagen behandelen we alle onderwerpen. Doordat de nadruk op het maken van oefeningen ligt, neemt niet alleen het zelfvertrouwen toe maar zal je tevens goed voorbereidt zijn op het eindexamen.

Opbouw van examentraining Wiskunde A HAVO

De opbouw van de training is ingedeeld in een aantal blokken waarin telkens een onderdeel van het vak Wiskunde A wordt behandeld. Het blok start steeds met een korte uitleg over het onderwerp waarna de rest wordt ingevuld met het maken van oefeningen. Doordat we met kleine groepen werken is er tevens veel ruimte om vragen te stellen.

De laatste blokken van de tweedaagse training zijn ingeruimd voor een oefenexamen. Dit proefexamen wordt afgenomen onder dezelfde omstandigheden als het Centraal Schriftelijke Examen om zo een indruk te krijgen wat er te verwachten valt. Dit zal vervolgens ook individueel worden besproken met de docent om zo een goed beeld te krijgen waar je nog op kan letten bij het werkelijke examen.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd op kleinschalige wijze georganiseerd. Per zes leerlingen zal altijd één docent aanwezig zijn en de groepen bestaan maximaal uit twaalf leerlingen. Op die manier krijg je snel antwoord op al je vragen en kun je zo effectief mogelijk werken. Onderaan deze pagina staat een overzicht van de beschikbare trainingen. Klik op een datum om je direct in te schrijven.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.