Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Nederlands VWO

Voor het vak Nederlands op het VWO niveau biedt Bijlesnetwerk een ééndaagse eindexamentraining aan. Er wordt tijdens de training aandacht besteed aan tekstbegrip en samenvatten. Tevens verwerf je inzicht en vaardigheden om het eindexamen goed te maken.

Opbouw van examentraining Nederlands VWO

De dagtraining bestaat uit een viertal blokken waarin er wordt geoefend met examenstof. Elk blok opent steeds met een duidelijke en bondige uitleg van onze examendocent. Daarna gaat de leerling veel oefenen met examenstof.
Bijlesnetwerk biedt de examentrainingen altijd in kleinschalige vorm aan. Voor elke zes leerlingen is in ieder geval één docent aanwezig en de groepen bestaan nooit uit meer dan twaalf leerlingen. Er is gemerkt dat er hierdoor het effectiefste wordt gewerkt en er ook genoeg ruimte en tijd voor het stellen voor vragen is.

Hieronder is een overzicht te vinden van alle verschillende steden en data waar Bijlesnetwerk de eindexamentraining voor Nederlands VWO aanbiedt. Klik op een datum om je aan te melden voor deze training.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”nederlands”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit