Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining M&O havo

Deelnemers aan de eindexamentraining HAVO Management & Organisatie worden voorbereid op het Centrale Examen M&O. Tijdens de tweedaagse training worden alle examenonderwerpen behandeld. Kijk onderaan de pagina voor de beschikbare trainingen. Om je aan te melden klik je simpelweg op de desbetreffende datum.

Opbouw van examentraining M&O HAVO

De examentraining is onderverdeeld in verschillende blokken. In elk blok wordt er geoefend met de belangrijkste examenstof na een duidelijke uitleg van onze docent. Er wordt aandacht besteed aan de belangrijke domeinen ‘financiering van activiteiten’, ‘financieel beleid’ en ‘externe financiële verslaggeving’. De nadruk bij de examentraining ligt op het oefenen van opdrachten. De tweedaagse training zal dan ook worden afgesloten met een proefexamen dat zowel qua inhoud als de omstandigheden waarin het wordt afgenomen vergelijkbaar is met het CE. Deze zal vervolgens ook individueel worden besproken met de docent.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd op kleinschalig wijze opgezet. De klassen bestaan dan ook uit maximaal twaalf leerlingen. Voor elke zes leerlingen zal er minimaal één docent aanwezig zijn om te helpen. Uit eerdere trainingen is namelijk gebleken dat door deze kleinschalige uitleg er veel effectiever kan worden gewerkt en de leerlingen zich sneller vertrouwd voelen. Er zal daardoor meer ruimte ontstaan voor vragen en persoonlijke begeleiding.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”m_en_o”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit