Examentraining Frans HAVO

Voor het HAVO examen Frans geeft Bijlesnetwerk een ééndaagse eindexamentraining. De nadruk ligt daarbij op het maken van oefeningen waardoor de leerlingen meer kennis en inzicht krijgen in de examenstof en met meer zelfvertrouwen het Centrale Examen ingaan. De trainingen zijn al ingepland. Onderaan de pagina staat een overzicht met beschikbare data. Klik op een beschikbare training om je direct aan te melden.

Opbouw van examentraining Frans HAVO

Tijdens de ééndaagse training leer je alle mogelijke tips en trucs om het eindexamen Frans op niveau HAVO goed te maken. De dag bestaat uit een aantal blokken waarin telkens verschillende leerstof wordt behandeld. Het blok begint eerst met een bondige en duidelijke uitleg van onze ervaren bijlesdocent over het onderwerp. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het maken van opgaven op eindexamenniveau. De leerlingen krijgen daardoor een idee wat ze zoal op het eindexamen kunnen verwachten.

Onze examentrainingen Frans zijn altijd erg kleinschalig. We vinden het belangrijk om in een kleine klas te werken van maximaal twaalf leerlingen, met twee begeleiders. Soms werken we zelfs in klassen met één ervaren exameninstructeur met maar maximaal zes leerlingen. Op deze manier kun je je zo effectief mogelijk voorbereiden op het examen Frans en krijg je direct antwoord op je vragen.

Frans

jan
feb
mrt
apr
mei