Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Engels HAVO

Voor het eindexamen HAVO Engels organiseert Bijlesnetwerk ééndaagse eindexamentrainingen. Je leert op deze dag alle tips en trucs om het eindexamen Engels goed te gaan maken. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Engels HAVO

De eindexamentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd op kleinschalige wijze georganiseerd. Per zes leerlingen is er dan ook altijd minimaal één docent aanwezig. Hierdoor voelen de leerlingen zich sneller vertrouwd en is er meer ruimte om vragen te beantwoorden. Tevens kunnen er daardoor ook gemakkelijke individuele vraagstukken worden beantwoord.

De ééndaagse examentraining bestaat uit vier blokken. Gedurende elk blok zullen verschillende noodzakelijke onderwerpen voor het eindexamen worden behandeld. Eerst zal de docent een duidelijke terugblik geven, waarna de leerlingen aan de gang gaan met examenoefeningen. De nadruk bij elk blok ligt op deze opgaven zodat de leerlingen een idee krijgen wat ze kunnen verwachten op het eindexamen en deze met zelfvertrouwen en kennis kunnen betreden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”engels”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit