Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Engels HAVO

Voor het eindexamen HAVO Engels organiseert Bijlesnetwerk ééndaagse eindexamentrainingen. Je leert op deze dag alle tips en trucs om het eindexamen Engels goed te gaan maken. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Engels HAVO

De eindexamentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd op kleinschalige wijze georganiseerd. Per zes leerlingen is er dan ook altijd minimaal één docent aanwezig. Hierdoor voelen de leerlingen zich sneller vertrouwd en is er meer ruimte om vragen te beantwoorden. Tevens kunnen er daardoor ook gemakkelijke individuele vraagstukken worden beantwoord.

De ééndaagse examentraining bestaat uit vier blokken. Gedurende elk blok zullen verschillende noodzakelijke onderwerpen voor het eindexamen worden behandeld. Eerst zal de docent een duidelijke terugblik geven, waarna de leerlingen aan de gang gaan met examenoefeningen. De nadruk bij elk blok ligt op deze opgaven zodat de leerlingen een idee krijgen wat ze kunnen verwachten op het eindexamen en deze met zelfvertrouwen en kennis kunnen betreden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.