Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Duits VWO

Deze ééndaagse eindexamentraining Duits gaat je voorbereiden op het eindexamen. Je leert op deze dag alle tips en trucs om het eindexamen Duits VWO goed te gaan maken. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Duits VWO

De dag bestaat uit een divers aantal blokken waarin de examenstof wordt geoefend. In elk blok neemt de docent eerst het onderwerp met de leerlingen door en is er ruimte voor eventuele vragen. Daarna gaat de groep oefenen met opdrachten die vergelijkbaar zijn met de eindexamenoefeningen. De nadruk van de training ligt op dit laatste aspect waardoor de leerlingen een idee krijgen wat ze kunnen verwachten tijdens het eindexamen.

Bijlesnetwerk houdt de examentraining altijd in een kleinschalige setting. Voor elke zes leerlingen zal er minimaal één bijlesdocent aanwezig zijn die uitleg geeft en aan wie de leerlingen vragen kunnen stellen. Door deze kleine omvang is er veel ruimte voor individuele aandacht en kan er op effectieve wijze worden gewerkt.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”duits”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit