Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Biologie VWO

Bijlesnetwerk biedt driedaagse VWO-examentrainingen aan voor het vak Biologie. Tijdens deze drie dagen worden nog eenmaal alle onderwerpen die nodig zijn voor het Centraal Examen behandeld. Er wordt veel geoefend met opdrachten en door de kleinschaligheid zal er genoeg ruimte zijn om alle vragen te beantwoorden. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Biologie VWO

Tijdens de drie dagen dat de examentraining VWO Biologie duurt wordt er elke dag in verschillende blokken diverse stof behandeld. Het blok begint telkens met een bondige en duidelijke uitleg waarin het onderwerp nogmaals wordt besproken. Daarna gaan de leerlingen veel oefeningen maken op het gewenste eindexamenniveau. Na alle blokken wordt de training afgesloten met een proefexamen die onder echte examenomstandigheden wordt afgenomen. Op die manier krijgt de leerling alvast inzicht in de omstandigheden tijdens het Centrale Examen en hoe de vragen er ongeveer uit zullen gaan zien. Deze oefenexamens zullen daarna individueel worden doorgenomen met de leerling.

De trainingen worden in kleine groepen gehouden waardoor de leerling zich snel op zijn gemak zal voelen en er altijd ruimte is om vragen te stellen. Per zes leerlingen zal er dan ook altijd één bijlesdocent aanwezig zijn. Hierdoor is er genoeg ruimte om ook individuele aandacht aan elke leerling te besteden en zo ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel hun eindexamen ingaan.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.