Met examentraining van Bijlesnetwerk verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen het examen in! Er zijn eindexamentrainingen voor leerlingen van het vwo, de havo en het vmbo in bijna alle vakken.

Examentrainingen

Herexamen 2017?

Ga je een herexamen maken? Je kunt je nu inschrijven voor de herexamentrainingen. Met een Examentraining van Bijlesnetwerk verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen het herexamen in! Op 17 en 18 juni vinden er herexamentrainingen plaats in Nijmegen, Tilburg, Zwolle. Voor deze examentrainingen selecteren wij onze beste docenten, die je in één of twee dagen zullen klaarstomen voor jouw herexamen.

Intensieve begeleiding en slim lesmateriaal

Tijdens de examentraining gebruik je het speciaal door ons ontwikkelde lesmateriaal. De kracht van de trainingen ligt in het overzicht dat wij je bieden, gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen altijd hele kleine groepen. Wij werken met 4 tot 6 leerlingen per examentrainer en een maximale groepsgrootte van 12 leerlingen.

Herexamentrainingen beschikbaar

De examentrainingen voor de herexamens havo en vwo in Nijmegen, Tilburg en Zwolle zijn nu beschikbaar. Wij bieden een training voor vwo aan in de vakken Engels, Nederlands, Duits, Frans, wiskunde A en B, economie, natuurkunde, scheikunde, biologie, M&O en geschiedenis. Voor havo kun je voor Engels, Nederlands, Duits, wiskunde A en B, economie, natuurkunde, scheikunde, M&O, aardrijkskunde en geschiedenis bij Bijlesnetwerk terecht. Ga naar het overzicht om de data te bekijken en schrijf je in via de website. Kies links een vak voor meer informatie over de inhoud van de examentrainingen, de locatie en de beschikbaarheid. Je kunt ook direct naar het overzicht voor vwo of naar het overzicht voor havo gaan.

Vooraanmelding tot 14 juni

Meld je vooraf aan en ben zeker van je plek.
De uitslag van de examens wordt op woensdag 14 juni bekendgemaakt. Een examentraining kan dan binnen een uur helemaal volgeboekt zijn. Je kunt je daarom vooraf aanmelden zodat je zeker bent van je plek. Wanneer je je voor 14 juni 08.00 uur aanmeldt via de site, krijg je een rekening van 15 euro als aanbetaling. Vervolgens bel jij ons op woensdag 14 juni vóór 20.00 uur om te laten weten of je wel of niet deelneemt aan de training. Als je dan besluit om de training niet te volgen, blijft alleen de rekening van 15 euro staan. Ga je de training wel volgen, sturen wij je een factuur per mail om de rest van de training te betalen. Bij een training van 139 euro betaal je dan dus nog 124 euro. Indien wij op 14 juni geen afmelding ontvangen voor de training, ontvang je een factuur voor het hele bedrag.
Bij aanmelding op 14 juni na 08.00 uur ‘s ochtends krijg je een factuur voor het gehele bedrag en is je aanmelding gelijk definitief.

Jouw vak niet beschikbaar?

Ook met bijna alle andere vakken kunnen we je helpen door ons grote bestand van goede bijlesdocenten. Bel ons op 085-7325830 en je hoort direct of we toch een training voor jou kunnen regelen. Wij hebben door het hele land veel bijlesdocenten klaarstaan.

Examentraining werkt

In de afgelopen jaren hebben we goede resultaten behaald met de examentrainingen. Van al onze examenleerlingen is ruim 93% geslaagd in 2016. We zijn ervan overtuigd dat dat ook dit jaar weer gaat lukken. Het is waarschijnlijk even doorbijten, maar na de training zul je zien dat je veel meer kennis en inzicht hebt gekregen over de leerstof en intensiever en gestructureerder kunt werken dan voorheen. Op deze manier kun je je herexamen met een gerust hart tegemoet zien.

Meer informatie aanvragen?

Heb je nog vragen? Bel ons dan op 085-7325830 of stuur een mailtje.