Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentrainingen voor het herexamen 2018

Met examentraining van Bijlesnetwerk verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen het examen in! Er zijn eindexamentrainingen voor leerlingen van het vwo, de havo en het vmbo in bijna alle vakken.

Ga je een herexamen maken? Je kunt je nu inschrijven voor de herexamentrainingen. Met een examentraining van Bijlesnetwerk verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen het herexamen in! Op 17 en 18 juni vinden er herexamentrainingen plaats in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Zwolle. Voor deze examentrainingen selecteren wij onze beste docenten, die je in één of twee dagen zullen klaarstomen voor jouw herexamen. Vind in de zoekbalk jouw examentraining.

Intensieve begeleiding en slim lesmateriaal

Tijdens de examentraining gebruik je het speciaal door ons ontwikkelde lesmateriaal. De kracht van de trainingen ligt in het overzicht dat wij je bieden, gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen altijd hele kleine groepen. Wij werken met 4 tot 6 leerlingen per examentrainer en een maximale groepsgrootte van 12 leerlingen.

Inschrijven

Om je aan te melden voor een herexamentraining zoek je je training op via de rode zoekbalk bovenaan deze pagina. Hierin vul je de locatie, het vak en je niveau in. Vervolgens klik je op ‘Boeken’ om de training in je winkelmandje te doen. Dan kom je uit op de inschrijfpagina. Klik op ‘Nu aanmelden’ om je gegevens in te vullen en de inschrijving definitief te maken. Je bent dan meteen zeker van jouw plek.

Jouw vak of locatie niet beschikbaar?

Woon je in Amsterdam, Rotterdam of een andere locatie waar wij geen klassikale trainingen aanbieden? Dan kun je natuurlijk ook in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg of Zwolle aansluiten bij een training. Lukt dit niet, kunnen we je helpen met een individuele training. Ditzelfde geldt voor vakken die niet in ons aanbod staan. Door ons grote bestand van goede bijlesdocenten, kunnen we met bijna alle vakken en op ieder niveau helpen. Een individuele training krijg je één-op-één van een docent. Dit kan bij jou thuis of op een andere handige locatie, zoals een bibliotheek. Bel ons op 085-7325830 en je hoort direct op welke manier wij een training voor je kunnen regelen. Wij hebben door het hele land veel bijlesdocenten klaarstaan. Lees meer informatie over individuele herexamentrainingen.

Examentraining werkt

In de afgelopen jaren hebben we goede resultaten behaald met de examentrainingen. Van al onze examenleerlingen is ruim 93% geslaagd in 2017. We zijn ervan overtuigd dat dat ook dit jaar weer gaat lukken. Het is waarschijnlijk even doorbijten, maar na de training zul je zien dat je veel meer kennis en inzicht hebt gekregen over de leerstof en intensiever en gestructureerder kunt werken dan voorheen. Op deze manier kun je je herexamen met een gerust hart tegemoet zien.

Meer informatie aanvragen?

Heb je nog vragen? Bel ons dan op 085-7325830 of stuur een mailtje.