Met examentraining van Bijlesnetwerk verbeter je je inzicht en vaardigheden. Daardoor ga je met zelfvertrouwen het examen in! Er zijn eindexamentrainingen voor leerlingen van het vwo, de havo en het vmbo in bijna alle vakken.

Examentrainingen

De examentrainingen vinden plaats op centrale locaties in heel Nederland. Je kunt examentraining volgen in Nijmegen, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Speciaal voor deze examentrainingen selecteren wij onze beste docenten, die je in twee of drie dagen zullen klaarstomen voor het Centraal Examen 2017.

Intensieve begeleiding en slim lesmateriaal

Tijdens de examentraining gebruik je het speciaal door ons ontwikkelde lesmateriaal. De kracht van de trainingen ligt in het overzicht dat wij je bieden gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen vrijwel altijd slechts 12 leerlingen die les krijgen van twee examentrainers.

Eindexamentrainingen zijn ingepland

Je kunt de meeste examentrainingen in Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, en Zwolle nu reserveren. Door te klikken op een beschikbare training kun je je direct aanmelden via de website.

Examentraining in bijna ieder vak

Kies links een niveau en vak voor meer informatie over de inhoud van de examentrainingen, de locatie en de beschikbaarheid. Je kunt ook direct naar het overzicht voor VWO, het overzicht voor HAVO, of het overzicht voor VMBO gaan.

Examentraining werkt

Sinds 2006 organiseren wij examentrainingen en hebben we goede resultaten behaald. Van al onze examenleerlingen is 93% geslaagd in 2016. We zijn ervan overtuigd dat dat ook dit jaar weer gaat lukken. Het is waarschijnlijk even doorbijten, maar na de training zul je zien dat je veel meer kennis en inzicht hebt gekregen over de leerstof en intensiever en gestructureerder kunt werken dan voorheen. Op deze manier kun je je examens met een gerust hart tegemoet zien.

Meer informatie aanvragen?

Heb je nog vragen? Bel ons dan op 085-7325830 of stuur een mailtje. Of kies nu jouw training via het menu.