• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Examentrainingen

Onze examentrainingen organiseren wij in samenwerking met onze kennispartner Lyceo. Lyceo is de grootste aanbieder van onderwijsondersteuning in Nederland van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren programmeren. Lees hieronder verder voor meer informatie of klik op de knop rechts om een training te boeken.

Boek een examentraining Klik hier

Hoe werkt een examentraining?

Ieder weekend en in elke schoolvakantie vinden examentrainingen plaats in alle vakken, op alle niveaus en door heel het land! De trainingen vinden plaats op centrale locaties in Nederland. Speciaal voor deze examentrainingen worden de beste docenten geselecteerd, die je in twee of drie dagen zullen klaarstomen voor jouw examen. Er wordt gewerkt met eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast aan het examenprogramma. Een examentraining bestaat uit een aantal blokken van ongeveer 2 uur per blok. Ieder blok begint met uitleg van de theorie, waarna je onder begeleiding van de trainer oefenopgaven maken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met oefeningen die worden nagekeken door de docent. Tot slot wordt tijdens een examentraining geoefend met een proefexamen, die onder dezelfde omstandigheden wordt gemaakt als het eindexamen zelf. Op die manier wen je alvast aan hoe het eraan toegaat bij de eindexamens en ga je goed voorbereid deze spannende periode in!

Bewezen effectief

Al vijf jaar op rij zijn de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam. Deelnemers aan onze trainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het eindexamen, bij sommige vakken is dat zelfs 1,4 punt!

BOEK EEN EXAMENTRAINING

Nieuw: Lyceo Samenvatting

Lyceo Samenvatting is een compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. De boekjes zijn er voor alle examenvakken op het vmbo-tl, de havo en het vwo. Je kunt Lyceo Samenvatting als aanvulling op een examentraining toevoegen in je winkelmandje of los bestellen. Zo ben jij écht goed voorbereid op je eindexamens. Lyceo Samenvatting wordt verkocht via kennispartner Lyceo. Klik op de knop hieronder om de boekjes te bestellen.

Lyceo samenvatting aanschaffen

Scoor hoger

Haal tot 1,4 punt hoger op je examen

Meer zelfvertrouwen

Ga goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je examen in

Snel en effectief

Klaargestoomd in 2 à 3 dagen

Lesstof

Veel meer grip op de lesstof

Locaties

Staat jouw locatie hier niet bij? 

Bekijk alle locaties

Meer informatie of een examentraining boeken?

Voor meer informatie of om je direct in te schrijven voor een examentraining klik je op onderstaande knop. Heb je nog vragen? Bel naar 071-7900040 of stuur een mailtje.

BOEK EEN EXAMENTRAINING

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit