• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

voor studenten van MBO, HBO en Universiteit

Zit je op het mbo, hbo of de universiteit en ben je op zoek naar bijles voor een bepaald vak of onderdeel van je opleiding of studie? Ook dan kunnen we je vaak helpen met ons netwerk van bijlesdocenten. Vaak gevraagde vakken zijn bedrijfsadministratie, statistiek, boekhouden, Nederlands of Engels.

Vakinhoudelijk goede lessen

Als je je inschrijft voor bijles bij Bijlesnetwerk koppelen wij je in een paar dagen aan een ouderejaarsstudent die de stof waar jij problemen mee hebt duidelijk aan je kan uitleggen of je kan helpen bij het maken van opdrachten. Bijlessen kunnen meestal gewoon aan huis gevolgd worden, of anders op de universiteit of hogeschool of in de bibliotheek. Onze ervaring leert ons dat er altijd wel een goede locatie voor de bijles gevonden kan worden.

Vakomschrijving

Omdat iedere school en universiteit een vak op een iets andere manier aanbiedt, willen we graag precies weten wat jij moet kennen. Om een goede inschatting te maken of we je kunnen helpen hebben we daarom naast een inschrijving een omschrijving nodig van het vak waarin je bijles wil. Dit kan een studiehandleiding of een oefententamen zijn. Heb je deze zaken niet, dan ontvangen we graag een lijst van de precieze onderwerpen die bij het vak aan bod komen. Wij hebben dit nodig om na te kunnen gaan of onze studenten bij dit vak kunnen helpen.

Bijles van een goede bijlesdocent

Zodra we de inschrijving en de vakomschrijving binnen hebben kunnen we nagaan of onze bijlesdocenten jou kunnen helpen. In de meest voorkomende gevallen zal de bijlesdocent een student zijn die hetzelfde vak heeft gehad, of iets vergelijkbaars met soortgelijke onderwerpen. Voor vakken als statistiek, Nederlands en Engels kunnen we breder zoeken en ook bijlesdocenten benaderen die in die richting studeren of bijvoorbeeld certificaten voor deze talen hebben gehaald. Door de meegeleverde vakomschrijving weten we in ieder geval zeker dat onze bijlesdocenten verstand van het onderwerp hebben en je goed kunnen helpen met de stof.

Tarieven

Bijlesnetwerk biedt verschillende pakketten aan voor bijlessen. Voor kortstondige bijlessen, bijvoorbeeld voor een naderende toets, hanteren wij het standaardtarief van kortlopende bijlessen. Voor langere bijlessen kunnen we een pakket instellen met tarieven van 18 of 19 euro per uur.

Inschrijven voor bijlessen

Je kunt je hieronder direct geheel vrijblijvend inschrijven via de link. Daarnaast ontvangen we graag via een e-mail een omschrijving van het vak waarin jij bijles wil.

Nu aanmelden

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit