• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Bijles boekhouden

Krijg jij het al benauwd bij het zien van jaarrekeningen en –verslagen en schrikken termen als BTW en belasting je af? Dan kan bijles boekhouden jou uit de brand helpen. Of het nou om een toets gaat, een praktijkopdracht of gewoon om wat meer inzicht in boekhouden, via Bijlesnetwerk kan het allemaal!

Boekhouden bestaat uit veel verschillende onderdelen. Het is daarom goed een vakomschrijving te hebben van de stof die je wilt leren. Hierbij kun je denken aan een oud tentamen, oefenopgaven, een inhoudsopgave of studiehandleiding. Met die informatie kunnen we de meest geschikte bijlesdocent voor jou vinden. Als je je hebt ingeschreven, kun je deze beschrijving mailen naar info@bijlesnetwerk.nl.

Heb je nog wat extra hulp nodig voor je tentamen? Dan heeft Bijlesnetwerk een pakket dat gericht is op kortlopende bijlessen, die niet langer dan 2 maanden duren. Het uurtarief begint dan op 25 euro per uur, maar wordt steeds lager naarmate je meer lessen afneemt bij de voorbereiding. Hoe harder je studeert, hoe goedkoper het dus wordt. De kosten lopen af van van 25 naar 21, 19, 18, 17 en 16 euro per uur, voor elke zes uur die je afneemt. Voor de langere termijn biedt Bijlesnetwerk een vast pakket aan met prijzen die variëren van 21 tot en met 16 euro per uur.

In veel gevallen worden bijlessen aan studenten gegeven op jouw studielocatie, bijvoorbeeld in de bibliotheek of een andere werkplek. Op die manier kun je aansluitend aan je reguliere lessen bijles volgen, zodat de stof nog vers in je geheugen ligt. Als je het fijner vindt om thuis bijles te krijgen, kan dat natuurlijk ook.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd bellen naar 085-7325830 of even mailen naar info@bijlesnetwerk.nl. Inschrijven is geheel vrijblijvend en kan via onderstaande button. Wacht dus niet langer en ga aan de slag! Zodra je inschrijving binnen is, nemen we binnen een werkdag contact met je op. Vervolgens gaan we direct op zoek naar een geschikte docent.

Nu aanmelden

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit