• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Engels

Gooi je de verschillende Engelse werkwoordstijden steeds door elkaar? Kom je tijdens presentaties niet goed uit je woorden of heb je moeite om een goede brief te schrijven in het Engels? Misschien is het dan tijd om vrijblijvend bijles Engels te nemen bij Bijlesnetwerk. Bijles via Bijlesnetwerk heeft namelijk vele voordelen.

Als je je inschrijft voor bijles bij Bijlesnetwerk koppelen wij je in een paar dagen aan een student die je kan helpen met het Engels. Bijlessen kunnen meestal gewoon aan huis gevolgd worden. Hierdoor kun je rustig en in je eigen omgeving aan de slag. Mocht bijles aan huis niet mogelijk zijn, dan kan in overleg met de student bepaald worden waar de bijlessen dan zullen plaatsvinden. Onze ervaring leert ons dat er altijd wel een goede locatie voor de bijles gevonden kan worden op één van onze locaties. De meeste leerlingen volgen individuele bijles. Mocht je een klasgenoot hebben die dezelfde stof lastig vindt, is het ook mogelijk om samen bijles te nemen.

Inmiddels heeft Bijlesnetwerk al bijles Engels verzorgd voor vele leerlingen. De studenten die wij als bijlesgevers aanbieden studeren vaak Engelse Taal en Cultuur of volgen een lerarenopleiding Engels. Hierdoor hebben zij een goed overzicht van de stof en kunnen ze de problemen met bijvoorbeeld voorzetsels goed en snel oplossen. Denk je dat bijles ook iets voor jou is? Je kunt bijles volgen in alle steden die je links in het menu ziet. Vrijwel in heel Nederland dus! Klik hieronder om vrijblijvend bijles Engels aan te vragen. Wij bellen je binnen een werkdag terug om de details met je door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Nu inschrijven

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit