Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Nederlands

Witte sneeuw, is dat nou een tautologie of een pleonasme? De Nederlandse taal blijft ingewikkeld. Heeft jouw kind bijvoorbeeld moeite om de d’s en de t’s op de juiste plek te krijgen? Of heeft jouw kind extra ondersteuning nodig bij het schrijven van een betoog of een motivatiebrief? Kies dan voor bijles Nederlands via Bijlesnetwerk. Onze begeleiders kunnen alles uitleggen over drogredenen, stijlfouten, het gebruik van interpunctie en al het andere dat jouw kind nog lastig vindt. Schrijf je meteen vrijblijvend in!      

Bijlesnetwerk zorgt ervoor dat jouw kind op korte termijn aan een goede begeleider wordt gekoppeld. Zo kunnen de bijlessen razendsnel starten. Jouw kind krijgt bijles in Nederlands van een enthousiaste student die vaak zelf Nederlandse Taal en Cultuur studeert of een soortgelijke studie doet. Onze begeleiders staan te popelen om met aansprekende voorbeelden en verhalen jouw kind te helpen om de taal van ons koude kikkerlandje tot in de puntjes onder de knie te krijgen. De bijlessen kunnen aan huis plaatsvinden. Als dit niet ideaal is, kan de bijles ook online of op een openbare locatie gegeven worden. De meeste leerlingen nemen individuele bijles, met een persoonlijke begeleider. Door de een-op-een aandacht worden achterstanden snel ingehaald. Bijles met meerdere leerlingen tegelijk is echter ook een optie. Deze optie is niet alleen gezellig, maar ook voordeliger 

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor bijles Nederlands. Wij bellen je binnen een werkdag terug om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden. 

Nu aanmelden

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit