• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Nederlands

Moeite met Nederlands omdat je de bijvoeglijke en de bijwoordelijke bepaling niet uit elkaar kunt houden? Of krijg je de d’s en t’s niet op de juiste plek? Schrijf je dan vrijblijvend in voor bijles Nederlands.

Bijlesnetwerk heeft vele voordelen. Een van die voordelen is onze snelle service. Je kunt namelijk op zeer korte termijn al een student toegewezen krijgen die je gaat helpen om de Nederlandse taal beter te begrijpen. Dit komt omdat wij actief zijn in alle universiteitssteden van Nederland en al vele enthousiaste studenten via ons bijles geven.

Bijlessen kun je meestal gewoon aan huis volgen. Als dit lastig is, kan de bijles ook plaatsvinden bij de student thuis of in openbare ruimtes. Zo kan er altijd wel een goede locatie worden gevonden voor de bijles. De meeste leerlingen nemen individuele bijles. Op die manier haal je snel je achterstanden in. Maar als jouw klasgenoot met dezelfde problemen zit, kunnen jullie ook samen bijles volgen. Wel zo gezellig en ook eens voordeliger!

Wij hebben al veel leerlingen kunnen helpen met Nederlands. Onze ervaring is dat de uitleg van een student vaak snel tot flinke verbetering leidt. Onze bijlesdocenten vinden Nederlands namelijk hartstikke leuk en geven er graag bijles in. Omdat zij vaak Nederlandse Taal en Cultuur studeren, of een lerarenopleiding Nederlands doen, weten ze er alles vanaf en kunnen ze je met aansprekende voorbeelden leren hoe je bijvoorbeeld tekstbegrip het beste kunt aanpakken. En wie weet, ga jij Nederlands dan toch ook leuk vinden! Klik hieronder om je vrijblijvend in te schrijven.

Nu aanmelden

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit