• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Statistiek

Duizelt het jou ook als je al die knopjes in SPSS ziet, heb je geen idee wanneer je welke formule moet gebruiken en kun je het verschil tussen t-toetsen en ANOVA’s maar niet onthouden? Of er nu een statistiektentamen op komst is, je statistiek nodig hebt voor je scriptie of je graag output wilt kunnen interpreteren: Bijlesnetwerk biedt hulp bij statistiek op alle niveaus.

Er zijn verschillende soorten statistiek en om goed te kunnen inschatten op welk niveau jij zit en welke docent het meest geschikt is, vragen we je bij inschrijving om een vakbeschrijving. Dit kan een oud tentamen, een inhoudsopgave of een studiehandleiding zijn. Zodoende kunnen we van tevoren goed met bijlesdocenten bespreken of ze echt kunnen helpen bij datgene waar jij tegenaan loopt. Je kunt de beschrijving mailen naar info@bijlesnetwerk.nl nadat je je hebt ingeschreven.

Heb je bijlessen nodig vlak voor je tentamen? Speciaal hiervoor heeft Bijlesnetwerk een pakket dat gericht is op kortlopende bijlessen. Het uurtarief begint dan op 25 euro per uur, maar wordt steeds lager naarmate je meer lessen afneemt bij de voorbereiding. Hoe harder je studeert hoe goedkoper het dus wordt. De kosten lopen af van van 25 naar 21, 19, 18, 17 en 16 euro per uur, voor elke zes uur die je afneemt. Voor de langere termijn biedt Bijlesnetwerk een vast pakket aan met prijzen die variëren van 21 tot en met 16 euro per uur.

Ook voor studenten worden de bijlessen in de regel aan huis gegeven. Veel vaker komt het echter voor dat de bijlessen op jouw studielocatie plaatsvinden. Je spreekt dan af met je docent in de (universiteits)bibliotheek of een studiehokje. Op die manier kun je na je colleges meteen door met extra bijles over die net behandelde normale verdeling, z-scores of centrale limietstelling.

Voor meer info kun je altijd even bellen naar 085-7325830 of mailen naar info@bijlesnetwerk.nl. Als je je vrijblijvend inschrijft nemen we sowieso binnen een werkdag contact met je op.

Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit