Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles van de beste bijlesdocenten

Bijlesnetwerk helpt leerlingen al 15 jaar met het vinden van de beste bijlesdocenten, voor bijles aan huis of online bijles. We selecteren onze bijlesdocenten natuurlijk op hun vakinhoudelijke kennis, maar letten er ook op of ze die kennis op een duidelijke manier kunnen uitleggen aan een ander.

De match tussen jou en de bijlesdocent vinden we heel belangrijk. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en koppelen je vervolgens aan de bijlesdocent die jou het beste kan helpen. En dat doen we snel! Binnen 3 werkdagen zorgen wij voor een bijlesdocent die bij je past.

Schrijf je direct in voor bijles Aanmelden

Bijlesnetwerk adviseert online bijles

Wegens de verscherpte maatregelen die op maandag 14 december zijn afgekondigd, is het dringende advies vanuit Bijlesnetwerk om tot en met 19 januari online bijles te volgen. Meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Heb je vragen of twijfel je of online bijles geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op of doe gratis een vrijblijvende aanmelding. We zoeken graag samen naar een passende oplossing!

Online bijles & huiswerkbegeleiding

Je kunt bij Bijlesnetwerk online bijles en huiswerkbegeleiding volgen. Dat doen we door middel van videobellen en een digitaal whiteboard. Jij en je docent zien elkaar via de webcam en horen elkaar via de audio van je computer. Ook kun je je scherm delen, zodat je docent live met je mee kan kijken. Waar je ook woont, het is altijd mogelijk om online bijles en/of huiswerkbegeleiding te volgen bij een van onze docenten. Voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van het aanbod in jouw regio. We kunnen door heel Nederland op zoek naar de beste bijlesdocent voor jou!

Meld je direct aan voor online bijles en/of huiswerkbegeleiding en je kunt binnen enkele dagen van start!

AANMELDEN Online bijles of Huiswerkbegeleiding 

De beste
bijlesdocenten

We selecteren onze bijlesdocenten zelf. Onze docenten zijn niet alleen vakinhoudelijk sterk, ze kunnen die kennis ook overbrengen.

Snel aan
het werk

We bellen je binnen 24 uur terug om jouw wensen in kaart te brengen. Binnen 3 dagen is er een match.

Persoonlijke
match

Je kunt een vrijblijvende aanvraag doen, waarna wij bekijken of een bijlesdocent van ons aan jouw wensen voldoet.

Makkelijk
afspraken maken

Flexibel afspraken maken met jouw bijlesdocent. Spreek af in de ochtend, middag of avond, wanneer het jou uitkomt.

Zo makkelijk is het vinden van goede bijles!

Aanmelden

Toch geen klik? Geen probleem! We gaan direct voor je op zoek naar vervanging

Bijles voor middelbare school,
basisschool en universiteit, hbo of mbo

Bijles aan huis

Heb jij moeite met een bepaald vak? En wil je daarmee het liefst geholpen worden aan je eigen bureau of keukentafel? Dan is bijles aan huis de perfecte oplossing! Via bijles aan huis volg je bijles van een professionele bijlesdocent ongeacht waar je woont. Of het nu gaat om bijles in Rotterdam, Amsterdam of waar dan ook in Nederland. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede bijlesgever beschikbaar is!

MEER INFORMATIE

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit