• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Bijlessen van Eureka Bijles via Bijlesnetwerk

Eureka BijlesSinds november 2016 heeft Bijlesnetwerk bijlesorganisatie Eureka Bijles overgenomen. Eureka Bijles was actief in de regio Enschede en verzorgde bijles op school of aan huis aan middelbare scholieren. Het bedrijf werd gerund door studenten van allerlei opleidingen aan de Universiteit Twente.

Zoals gezegd heeft Bijlesnetwerk de werkzaamheden van Eureka Bijles overgenomen. Wij zijn een organisatie die al meer dan 12 jaar ervaring heeft met bijles. Bovendien bieden we ook huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Ook onze docenten zijn veelal studenten van allerlei studierichtingen en onderwijsinstellingen door het hele land. Hierdoor zijn we actief in alle grote (studenten)steden en omgeving. Meer informatie over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining leest u op onze site.

Met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op 085-7325830 of info@bijlesnetwerk.nl. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar.

Liever gelijk aanmelden? Dat kan natuurlijk ook! Nu inschrijven

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit