Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

De tarieven van Bijlesnetwerk in Amsterdam

Bijlesnetwerk werkt met een pakkettensysteem voor bijlessen en huiswerkbegeleiding. De pakketten gelden per kalendermaand en kunnen maandelijks door u gewisseld worden. Hoe meer uren uw pakket bevat, hoe lager de uurprijs.

Pakket A

€32,00 per uur
4 uur per maand
Gemiddeld 1 à 2 uur per week

Pakket B

€30,00 per uur
8 uur per maand
Gemiddeld 2 à 3 uur per week

Pakket C

€28,00 per uur
12 uur per maand
Gemiddeld 3 à 4 uur per week

Pakket D

€26,00 per uur
16 uur per maand
Gemiddeld 4 tot 6 uur per week

Pakket E

€24,00 per uur
24 uur per maand
Gemiddeld 6 uur of meer per week

Pakket Flex

€36,00 per uur
1 uur per maand
Flexibel aantal uren per week

Hierboven ziet u de pakketten die u kunt kiezen. Voor groepsbijles kunt u uit dezelfde pakketten kiezen, maar geldt een lager tarief. Bij genoemde tarieven wordt ervan uitgegaan dat de bijlessen meer dan twee maanden duren, anders gelden de tarieven voor kortlopende bijles. Aan het begin van iedere maand krijgt u per e-mail een factuur over de vorige maand opgestuurd met een specificatie van de gemaakte uren.

Op deze factuur wordt in ieder geval het minimum aantal uren van uw pakket in rekening gebracht. Heeft u het minimum van uw pakket niet gehaald? Geen probleem, de niet opgenomen uren neemt u mee naar de volgende maand(en) en ze blijven drie maanden lang geldig. Heeft u geen bijles meer nodig? U kunt bij ons altijd kosteloos per de eerste dag van de volgende maand opzeggen.

Lees verder op deze pagina voor meer informatie over de pakketten en tarieven of KLIK HIER voor een samenvatting van de voorwaarden.

Onze pakketten en tarieven

De tarieven gelden per persoon per uur. Daarnaast wordt ervan uitgegaan dat de bijlessen meer dan twee maanden duren, anders geldt het pakket voor kortlopende bijles. Verder gelden de pakketten per klant, dus als meerdere kinderen uit uw gezin bijles afnemen, dan kunnen de uren van deze kinderen bij elkaar opgeteld worden om het gewenste pakket te bepalen. De tarieven zijn vrijgesteld van BTW en wij hanteren geen inschrijfkosten of administratiekosten. Soms is er wel een reistijdvergoeding van toepassing.

Het genoemde gemiddelde per week is een richtlijn voor u en onze docenten, zodat rekening houdend met vakanties en andere mogelijke uitvalmomenten, altijd het minimaal aantal uren van het pakket gehaald wordt. Uiteraard kunt u binnen een pakket het precieze aantal bijlessen en bijlesuren per week in onderling overleg met de bijlesdocent afspreken.

Maandelijks kunt u uw pakket wijzigen door in te loggen op onze website via ‘Mijn Bijlesnetwerk’ en uw wijziging in te voeren. Het is ook mogelijk om ons te mailen of te bellen over een pakketwijziging. Op dezelfde wijze kunt u per de eerste van de volgende maand ook altijd opzeggen.

Kortlopende bijles

Voor bijlessen die minder dan 65 dagen (circa twee maanden) duren, bijvoorbeeld in voorbereiding op een toets of een examen, geldt het pakket voor kortlopende bijles. Binnen dit pakket worden de bijlessen goedkoper naarmate u meer bijlesuren afneemt. Na elke zes uur bijles komt u in een andere tariefschaal terecht ongeveer vergelijkbaar met de tarieven die gelden voor individuele bijles. De prijs loopt af van 36 naar 32, 30, 28, 26 en 24 euro per uur, voor elke zes uur die u afneemt.

Het pakket kortlopende bijles start vanaf het moment dat u een mailbevestiging heeft gekregen dat er een bijlesdocent gevonden is en is vervolgens maximaal 65 dagen geldig. Wilt u na deze termijn doorgaan met bijles, dan kunt u opnieuw kiezen voor het pakket kortlopende bijles of voor een standaard bijlespakket. In het verlengde hiervan heeft u de mogelijkheid om het pakket kortlopende bijles gedurende de hele loopduur per de eerste dag van de maand omzetten naar een pakket voor langer lopende bijles.

Spoedbijles

Is er binnen een week een bijles nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7325830. Op die manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Het uurtarief voor spoed bijles is €40,00 met een minimale afname van 2 uur bijles.

Tarieven groepsbijles

Voor groepsbijles kiest u ook een van de pakketten, zoals hierboven aangegeven. Dezelfde voorwaarden gelden, maar de uurprijs wordt lager. Voor groepsbijles met twee leerlingen betaalt u per persoon per uur 5 euro minder. Voor pakket A, met een minimum van 4 uur, betaalt u dus 27 euro per persoon per uur. Kiest u voor pakket C met een minimum van 12 uur in de maand dan kost dat 23 euro per uur. Het is ook mogelijk om met meer dan twee leerlingen tegelijk bijles te nemen. Dit kunnen drie leerlingen zijn of zelfs een hele klas. Neem voor de mogelijkheden en de tarieven contact met ons op.

Toelichting pakketten en niet-opgenomen uren

Door omstandigheden als ziekte, excursies of vakantie zal het soms niet lukken om het minimum aantal uur van uw pakket te bereiken. Lees op de volgende pagina meer over niet opgenomen uren

Meer informatie

Reiskostenvergoeding

Soms woont er geen geschikte bijlesdocent bij u in de buurt. Dan rekenen wij per bijles een reistijdvergoeding voor de bijlesdocent. Op de volgende pagina leest u meer over onze reistijdvergoedingsregeling.

Meer informatie

Vrijblijvend aanmelden voor bijles kan via de onderstaande knop.

Nu inschrijven

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit