Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Reistijdvergoeding

Soms woont er geen geschikte bijlesdocent bij u in de buurt. Dan rekenen wij per bijles een reistijdvergoeding voor de bijlesdocent. Hieronder leest u onze reistijdvergoedingsregeling. De regeling oogt redelijk complex, dat is omdat we een zo eerlijk mogelijk systeem hebben willen ontwerpen voor zowel u als de bijlesdocent. U hoort van ons voor de start van de bijles altijd of, en zo ja hoeveel reistijdvergoeding er voor u van toepassing is. Klanten die de reistijdvergoeding relatief hoog vinden raden wij aan om meer bijlesuren te volgen binnen het bestek van een bijles dan wel om af te spreken op een plek waar meestal geen reistijdvergoeding geldt, bijvoorbeeld een openbare bibliotheek, de school van de leerling of de universiteit.

Terug naar overzicht

Pakketten

Bijlesnetwerk factureert geen reistijdvergoeding wanneer (1) de afstand tussen bijlesgever en klant 3 km of minder bedraagt of (2) wanneer de afstand tussen de studielocatie van bijlesgever en klant 1 km of minder bedraagt. Dat betekent dat 6 km (voor de heen- en terugreis) zonder extra kosten gereisd wordt door de bijlesgevers van Bijlesnetwerk. De afstand tussen bijlesgever of studielocatie van de bijlesgever en de klant wordt berekend via Google Maps.

Wanneer beide genoemde afstanden overschreden worden én de afstand heen en terug voor een van beide afstanden 6 km of minder bedraagt, zal per kilometer extra heen- en terugreizen bovenop de 6 km of 2 km grens, 50 eurocent reistijdvergoeding gefactureerd worden. Bedragen zullen hierbij altijd worden afgerond op een veelvoud van 10 eurocent in het voordeel van de klant en de reistijdvergoeding zal pas starten wanneer deze 50 eurocent of meer bedraagt.

Zijn beide afstanden meer dan 6 km, dan wordt de reistijdvergoeding berekend door eerst aan de hand van de site www.9292.nl de kortst mogelijke tijd te berekenen die in de namiddag/vooravond nodig is om heen en weer te reizen tussen bijlesgever (c.q. studielocatie bijlesgever) en klant met het openbaar vervoer (en eventueel een stuk te voet, waarbij de te lopen afstand van bijlesdocent naar OV-halte door de helft wordt gedeeld). Deze tijd zal, na aftrek van 20 minuten (bij reizen vanaf studielocatie, geen aftrek) welke voor rekening van de bijlesgever komt, vervolgens vermenigvuldigd worden met een reistijdvergoedingstarief per uur van 8 euro uit welke berekening de reistijdvergoeding per bijles verkregen wordt (deze vergoeding zal in het voordeel van de klant omlaag afgerond worden naar een veelvoud van 10 eurocent).

Uiteraard zal Bijlesnetwerk in eerste instantie altijd proberen een geschikte bijlesgever te vinden binnen de relevante afstandsgrenzen. Mocht het zo zijn dat dit niet mogelijk is, dan zal er over een reistijdvergoeding altijd eerst met de klant gecommuniceerd worden, zodat de klant nooit voor verrassingen komt te staan. In sommige gevallen kan het voorkomen dat bovenstaande regeling ofwel voor de klant ofwel voor de bijlesdocent unfair uitvalt. Dan zal Bijlesnetwerk in overleg met de klant en de bijlesdocent zoeken naar een faire reistijdvergoeding.

Voorbeeld 1

U woont op de Emingaheerd 8 in de wijk Wolden en u wilt graag de bijlessen aan huis; de meest geschikte bijlesdocent woont op de Parkweg 5 nabij het centrum van Groningen. De studielocatie van de bijlesgever ligt niet veel dichterbij, waardoor het het goedkoopste is om ervan uit te gaan dat de bijlesgever vanaf zijn thuisadres reist. De afstand tussen bijlesdocent en klant bedraagt dan 5,7 km. Heen en terug komt dat neer op 11,4 km. 11,4 km – 6 km (deze afstand reizen bijlesdocenten gratis) is gelijk aan 5,4 km voor rekening van de klant. 5,4*0,50 = 2,70 euro reistijdvergoeding per bijles.

Voorbeeld 2

U woont op de Prins Clauslaan 5 in Waalre en u wilt graag de bijlessen aan huis; de meest geschikte bijlesgever woont op de Van Brakelstraat 7 in Eindhoven. De studielocatie van de bijlesgever ligt niet veel dichterbij, waardoor het het goedkoopste is om ervan uit te gaan dat de bijlesgever vanaf zijn thuisadres reist. De afstand tussen bijlesgever en klant bedraagt dan 7,1 km. Dat is meer dan 6 km en daarom zal de reistijdvergoeding berekend worden via 9292.nl. Die kortste reistijd heen en terug blijkt (38-0,5*8-10)*2 = 48 minuten te zijn. Dat komt neer op 48/60*8 = 6,40 euro per bijles.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit