Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis en online

Bijles aan huis

Reistijdvergoeding

Soms woont er geen geschikte begeleider bij jou in de buurt, waardoor je rekening moet houden met een reistijdvergoeding. Je hoort van ons altijd voor de start van de begeleiding of er sprake is van een reistijdvergoeding. Je kunt er ook voor kiezen om de bijles niet thuis te plannen, maar op een locatie waar onze reistijdvergoeding niet van toepassing is. Bijvoorbeeld op de school van jouw kind of in een openbare bibliotheek.

Terug naar overzicht Pakketten

Bijlesnetwerk factureert geen reistijdvergoeding wanneer de afstand tussen de woonplek van de begeleider en de leerling minder dan 5 kilometer is. Dat betekent dat maximaal 10 km (voor de heen- en terugreis) zonder extra kosten gereisd kan worden door de begeleider van Bijlesnetwerk. De afstand tussen de begeleider en de klant wordt berekend via Google Maps.

Uiteraard zal Bijlesnetwerk in eerste instantie altijd proberen een geschikte begeleider in de buurt te vinden. Mocht het zo zijn dat dit niet mogelijk is, dan zal er over een reistijdvergoeding altijd eerst gecommuniceerd worden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Meer weten over de reistijdvergoeding? Check onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

Bijna 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit