• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Reistijdvergoeding

Soms woont er geen geschikte bijlesdocent bij u in de buurt. Dan rekenen wij per bijles een reistijdvergoeding. Hieronder leest u onze reistijdvergoedingsregeling. U hoort van ons altijd voor de start van de bijlessen of er sprake is van een reistijdvergoeding. Mocht u de reistijdvergoeding relatief hoog vinden dan raden wij u aan om meer bijlesuren te volgen binnen het bestek van een bijles dan wel om af te spreken op een plek waar geen reistijdvergoeding geldt, bijvoorbeeld een openbare bibliotheek, de school van de leerling of de universiteit.

Terug naar overzicht Pakketten

Bijlesnetwerk factureert geen reistijdvergoeding wanneer de afstand tussen verblijflocatie van bijlesgever en klant minder dan 5 kilometer is of wanneer de afstand tussen de studielocatie van bijlesgever en klant minder dan 3 kilometer is. Dat betekent dat maximaal 10 km (voor de heen- en terugreis) zonder extra kosten gereisd wordt door de bijlesgevers van Bijlesnetwerk. De afstand tussen verblijf- of studielocatie van de bijlesgever en de klant wordt berekend via Google Maps.

In het geval dat een reistijdvergoeding van toepassing is, wordt deze berekend door eerst aan de hand van de site www.9292.nl de tijd te berekenen die in de namiddag/vooravond nodig is om heen en weer te reizen met het openbaar vervoer tussen de verblijf- of studielocatie van de bijlesdocent en de bijleslocatie (een te lopen afstand van bijlesdocent naar OV-halte wordt daarbij door de helft gedeeld). De berekende reisduur wordt na aftrek van 20 minuten – deze tijd wordt door onze bijlesdocenten zonder bijkomende kosten gereisd – vermenigvuldigd met een reistijdvergoedingstarief van 12 euro per uur (bij reizen vanaf studielocatie wordt geen 20 minuten afgetrokken). Uit deze berekening volgt de reistijdvergoeding per bijles (er wordt afgerond naar een veelvoud van 10 eurocent).

Uiteraard zal Bijlesnetwerk in eerste instantie altijd proberen een geschikte bijlesgever in de buurt te vinden. Mocht het zo zijn dat dit niet mogelijk is, dan zal er over een reistijdvergoeding altijd eerst met u gecommuniceerd worden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. In sommige gevallen kan het voorkomen dat bovenstaande regeling ofwel voor de klant ofwel voor de bijlesdocent unfair uitvalt. Dan zal Bijlesnetwerk in overleg met de klant en de bijlesdocent zoeken naar een meer representatieve reistijdvergoeding.

Voorbeeld van een reistijdvergoedingsberekening

U woont op de Prins Clauslaan 5 in Waalre en u wilt graag de bijlessen aan huis; de meest geschikte bijlesgever woont op de Van Brakelstraat 7 in Eindhoven. De studielocatie van de bijlesgever ligt niet veel dichterbij, waardoor het het goedkoopste is om ervan uit te gaan dat de bijlesgever vanaf zijn thuisadres reist. De afstand tussen bijlesdocent en de bijleslocatie bedraagt in dit geval 7,1 kilometer. Er is dus sprake van een reistijdvergoeding, de afstand is immers groter dan 5 kilometer. De kortste reistijd heen en terug blijkt (38 – 0,5*8 – 10)*2 = 48 minuten te zijn. Dat komt neer op 48/60*12 = 9,60 euro per bijles aan reistijdvergoeding.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit