• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Wageningen

Bijlesnetwerk biedt naast bijles ook huiswerkbegeleiding aan huis in Wageningen. Huiswerkbegeleiding als uw kind moeite heeft met planning en organisatie. De begeleider gaat proberen structuur aan te brengen en inzicht geven in hoe je om moet gaan met grote brokken informatie. De begeleiding is altijd individueel. Het doel is om er uiteindelijk voor te zorgen dat er in minder tijd meer huiswerk gemaakt kan worden.

We gaan dit doen door samen met de leerling te kijken naar alle vakken. De studiebegeleiding gaat echt om het ‘leren leren’, het maken van duidelijke afspraken en het zorgen voor structuur in het werk. Natuurlijk is er ruimte om aandacht aan bepaalde vakken te schenken, bijvoorbeeld lastige vakken als wiskunde of economie.

Door de persoonlijke aanpak in de 1-op-1 situatie zal er niet iedere dag begeleiding hoeven te komen. Er kan namelijk veel effectiever worden gewerkt. Vaak wordt er gekozen voor een pakket van twee of drie uur in de week. Een begeleidingssessie duurt dan vaak vijf kwartier. De tarieven zijn in die gevallen 18 of 17 euro per uur en u kiest dan voor pakket C of D.

Is er echt inhoudelijke hulp nodig bij één of twee vakken en gaat het met de andere vakken goed? Dan kunt u het beste voor bijles aan huis kiezen. Bij twijfel helpen we u graag om de juiste keuze te maken. Na de aanmelding bellen we altijd om de inschrijving met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Bij het inschrijven kiest u bij stap 3 bij het vak ‘huiswerkbegeleiding’. U kunt zich hier vrijblijvend aanmelden voor huiswerkbegeleiding.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit