• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Utrecht

Met huiswerkbegeleiding kunt u uw zoon of dochter de ondersteuning geven om beter te gaan presteren op school. Huiswerkbegeleiding van Bijlesnetwerk vindt gewoon aan huis in Utrecht plaats. Dat betekent dus niet de verdeelde aandacht van een huiswerkbegeleider op een huiswerkinstituut, maar alle aandacht en individuele begeleiding voor uw kind. Onze begeleiders komen aan huis om samen met de leerling op wekelijkse basis te leren plannen, structureren en het voorbereiden van proefwerken.

Thuis in Utrecht studiebegeleiding

Door de thuissituatie zal de leerling in een vertrouwde omgeving aan het werk gaan met het huiswerk voor alle vakken. Er wordt samen met de begeleider gekeken hoe ze nu sneller hun huiswerk en toetsen kunnen maken met een beter resultaat. Door deze focus op studievaardigheden proberen we de resultaten van de leerling over de gehele linie te vergroten. Er is aandacht voor al het huiswerk, maar indien nodig kan de begeleider zich ook specifiek richten op enkele vakken als Nederlands of wiskunde. Mocht er vakinhoudelijke hulp nodig zijn in plaats van hulp bij het maken van het huiswerk, kijk dan ook eens voor bijles. Ook dit geeft Bijlesnetwerk bij u aan huis.

De tarieven voor huiswerkbegeleiding verschillen per hoeveel uren u in de week gebruik zou willen maken van de begeleiding. Door de persoonlijke aanpak, de begeleider komt aan huis om in een 1-op-1 situatie de leerling te helpen, zal er vaak niet meer dan twee tot drie in de week nodig zijn. Bij Bijlesnetwerk kiest u dan voor pakket C of D, met tarieven van 18 of 17 euro. Hiermee bent u waarschijnlijk nog een stuk goedkoper uit dan met de groepsgewijze begeleiding op een traditioneel instituut. Twijfelt u nog over het aantal uren of heeft u andere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Vrijblijvend aanmelden voor huiswerkbegeleiding

Om u aan te melden voor huiswerkbegeleiding vult u ons inschrijfformulier in. U kiest als ‘vak’ het vak ‘huiswerkbegeleiding’. Na de vrijblijvende inschrijving nemen we tevens telefonisch contact met u op om nog enige vragen te beantwoorden en de aanmelding samen door te nemen, waarna we op zoek zullen gaan naar een geschikte begeleider. Wilt u alles nog sneller regelen? Vult u dan graag het formulier in en belt u ons daarna direct op op 085-7325830. We gaan dan meteen telefonisch alles voor u in orde maken.

Nu inschrijven

 

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit