• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Tilburg

Ook in Tilburg biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding aan. Bij huiswerkbegeleiding wordt er aandacht besteedt aan methodes die uw kind kunnen helpen met het beter en sneller maken van de huiswerk en het leren voor proefwerken. Onze begeleider komt aan huis om persoonlijke aandacht te geven aan uw kind. Op die manier kan er in een vertrouwde omgeving worden gewerkt en zal er gemakkelijker resultaat worden geboekt.

Hoe gaat het in zijn werk? Nadat we een geschikte begeleider hebben gevonden zal deze elke week een afgesproken aantal uren langskomen om samen met de leerling aandacht aan alle vakken te besteden. Er worden weekplanningen gemaakt waardoor er meer structuur zal komen en er wordt aandacht besteedt aan het zogenaamde ‘leren leren’. Verschillende methodes worden toegepast om er in ieder geval voor te zorgen dat uw kind beter begrijpt hoe het huiswerk sneller en beter gemaakt kan worden. Er is altijd ruimte voor verdieping bij enkele vakken, bijvoorbeeld Nederlands of scheikunde, maar mocht het zo zijn dat er specifieke, inhoudelijke aandacht voor één of twee vakken nodig is, dan is het misschien handiger om eens voor bijles te kijken.

De tarieven van de huiswerkbegeleiding verschillen per hoeveel uur u in de maand zou willen hebben. Doordat de begeleiding geheel persoonlijk gebeurt is het vaak niet nodig om meer dan 2 tot 3 uur in de week eraan te besteden. U kiest in dat geval voor de pakketten C of D, met tarieven van 17 of 18 euro per uur.

Om u aan te melden voor de huiswerkbegeleiding gaat u naar onze inschrijfpagina waarna u zich geheel vrijblijvend inschrijft. Zodra we de aanmelding ontvangen hebben zullen we nog eenmaal telefonisch contact met u opnemen om alles door te lopen en mogelijke vragen te beantwoorden. Heeft u nu al enkele vragen? Bel ons op 085-7325830 of stuur ons een e-mail.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit