• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Huiswerkbegeleiding aan huis in Rotterdam

Doordat huiswerkbegeleiding op scholen steeds vaker in grote groepen wordt aangeboden, is een leerling hier dagelijks veel tijd aan kwijt. Immers, het is lastig om op deze manier voldoende aandacht te schenken aan alle individuen. Daarom is het in Rotterdam mogelijk om via Bijlesnetwerk individuele huiswerkbegeleiding te krijgen.

Bij huiswerkbegeleiding gaat de huiswerkbegeleider samen met de leerling elke week 1 of 2 dagen aan de gang met de stof die ze vanuit school hebben meegekregen. Er wordt bijvoorbeeld geoefend met samenvatten, het werken met verschillende methodes en het structureren van het huiswerk. Door de persoonlijke aandacht die uw kind krijgt kan hij of zij na een tijd een stuk gemakkelijker omgaan  met zijn of haar huiswerk.

De tarieven voor de begeleiding verschillen. Doordat er sprake is van een 1-op-1 situatie zal er waarschijnlijk niet meer dan twee of drie uur in de week aan huiswerkbegeleiding hoeven worden te besteed. In dit geval kiest u bijvoorbeeld voor pakket C of D, waar de tarieven 17 of 18 euro per zijn.

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt aan alle vakken aandacht besteed. Heeft uw kind specifieke les nodig in bijvoorbeeld Nederlands of economie, dan is het aangeraden om te kiezen voor vakinhoudelijke bijles. Voor huiswerkbegeleiding kiest u in het inschrijfformulier bij stap 3 voor het vak ‘huiswerkbegeleiding’. Na de inschrijving nemen we nog telefonisch contact met u op waarna we op zoek gaan naar een geschikte begeleider.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit