• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Nijmegen

Wij bieden naast bijles ook huiswerkbegeleiding aan in Nijmegen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op individuele basis. Huiswerkbegeleiding is een goede keuze wanneer uw kind moeite heeft om het huiswerk goed te plannen. Daardoor krijgt uw kind problemen met verschillende vakken op school en raakt het een beetje het overzicht kwijt. Met gerichte huiswerkbegeleiding gaan we uw zoon of dochter helpen om gestructureerd te werken. Het doel is om in minder tijd het huiswerk beter te maken dan nu.

We gaan proberen om dat te bereiken door eerst samen met de leerling een plan van aanpak op te stellen. Met bijvoorbeeld een weekplanning en duidelijke afspraken over woordjes overhoren en dergelijke, komt er meer structuur in het werk. We gaan met onze studiebegeleiding uw zoon of dochter natuurlijk helpen met alle schoolvakken. Als uw kind meer moeite heeft met Nederlands en wiskunde dan met andere vakken, dan richten we ons daarop. Maar we zullen altijd alle vakken in de gaten houden om te zorgen dat er geen achterstanden meer opgelopen worden.

Vaak is het niet nodig om iedere dag huiswerkbegeleiding te volgen vanwege de effectieve 1-op-1 aanpak. Vaak kiest de leerling voor een pakket van twee- of driemaal per week. Een sessie begeleiding aan huis duurt gemiddeld vijf kwartier. U kiest dan voor pakket C of pakket D, met tarieven van 17 of 18 euro per uur.

Heeft uw kind moeite met één schoolvak en gaat de rest uitstekend? Dan kiest u het beste voor bijles. Twijfelt u nog, wij helpen u graag om de beste keuze te maken. Na je aanmelding bellen we u voor een telefonische intake, daarin beantwoorden we al uw vragen. Kies in het aanmeldformulier bij stap 3 het vak ‘huiswerkbegeleiding’. U kunt zich hier vrijblijvend aanmelden voor huiswerkbegeleiding.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit