• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Maastricht

Op zoek naar persoonlijke huiswerkbegeleiding? Ook in Maastricht geven we individuele huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders komen bij u aan huis om de leerling te helpen met zijn huiswerk. Bij de huiswerkbegeleiding wordt er aandacht besteed aan de manier waarop de leerling het huiswerk maakt. De begeleider richt zich op het plannen en organiseren, weekverdelingen en het zogenaamde ‘leren leren’.

De tarieven voor de huiswerkbegeleiding verschillen. Door de individuele benadering kan er meer aandacht worden besteed aan de leerling dan wanneer bijvoorbeeld klassikale begeleiding plaatsvindt. Er zal dan ook vaak aan ongeveer twee of drie per week begeleiding genoeg zijn. U kiest dan voor pakket C of D, met uurtarieven van 17 of 18 euro.

Om u aan te melden voor huiswerkbegeleiding schrijft u zich vrijblijvend bij ons in. Bij het inschrijfformulier vult u dan bij stap drie onder vakken ‘huiswerkbegeleiding’ in. Als er nog enige twijfels bestaan over de keuze tussen huiswerkbegeleiding of bijles. of u zit nog met andere vragen, u kunt altijd contact met ons opnemen. Na de inschrijving zullen we u tevens bellen om de aanmelding door te nemen en nog eventuele vragen te beantwoorden.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit