• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Huiswerkbegeleiding aan huis in Maastricht

Op zoek naar persoonlijke huiswerkbegeleiding? Ook in Maastricht geven we individuele huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders komen bij u aan huis om de leerling te helpen met zijn huiswerk. Bij de huiswerkbegeleiding wordt er aandacht besteed aan de manier waarop de leerling het huiswerk maakt. De begeleider richt zich op het plannen en organiseren, weekverdelingen en het zogenaamde ‘leren leren’.

De tarieven voor de huiswerkbegeleiding verschillen. Door de individuele benadering kan er meer aandacht worden besteed aan de leerling dan wanneer bijvoorbeeld klassikale begeleiding plaatsvindt. Er zal dan ook vaak aan ongeveer twee of drie per week begeleiding genoeg zijn. U kiest dan voor pakket C of D, met uurtarieven van 17 of 18 euro.

Om u aan te melden voor huiswerkbegeleiding schrijft u zich vrijblijvend bij ons in. Bij het inschrijfformulier vult u dan bij stap drie onder vakken ‘huiswerkbegeleiding’ in. Als er nog enige twijfels bestaan over de keuze tussen huiswerkbegeleiding of bijles. of u zit nog met andere vragen, u kunt altijd contact met ons opnemen. Na de inschrijving zullen we u tevens bellen om de aanmelding door te nemen en nog eventuele vragen te beantwoorden.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit