• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Huiswerkbegeleiding aan huis in Leiden

Bijlesnetwerk biedt ook huiswerkbegeleiding in Leiden aan. Onze begeleiders helpen uw kind niet alleen met het plannen en maken van het huiswerk, ook wordt er aandacht besteedt aan het voorbereiden op toetsen: het zogenaamde ‘leren leren’. Zodoende kan uw kind veel tijd besparen voor de rest van zijn of haar schoolcarrière.

Doordat er sprake is van een 1-op-1 situatie aan huis krijgt uw kind persoonlijke aandacht wat normaal erg lastig is een huiswerkklas. Hierdoor kunnen onze begeleiders extra goed inspelen op de specifieke behoeftes van uw kind. Er wordt hulp geboden voor alle vakken, maar er kan natuurlijk ook extra aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld wiskunde of Engels.

De tarieven van de huiswerkbegeleiding verschillen. Een uur huiswerkbegeleiding kost 16 tot 21 euro per uur, variërend van hoeveel uur u denkt in de week nodig te hebben. De behoefte hieraan verschillen natuurlijk per kind en we zullen altijd in overleg een inschatting proberen te maken.

Als er meer behoefte is aan hulp bij één specifiek vak is het logischer om bijles aan te vragen. Voor huiswerkbegeleiding vult u onder stap drie in het inschrijfformulier het vak ‘huiswerkbegeleiding’ in. Na de vrijblijvende inschrijving zullen we telefonisch contact met u opnemen waarin we al uw vragen beantwoorden en uw inschrijving nauwkeurig met u zullen doornemen.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit