• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Groningen

Bijlesnetwerk biedt ook huiswerkbegeleiding aan huis in Groningen. Bij huiswerkbegeleiding gaat een begeleider uw kind niet zozeer helpen met de inhoud van de opgegeven stof, maar meer met de manier waarop hij of zij die stof moet leren. In een 1-op-1 situatie gaat onze docent samen met uw zoon of dochter kijken op welke manier het huiswerk het beste gemaakt kan worden. Er wordt gekeken naar welke leerstrategieën je het beste kan gebruiken, er wordt structuur aangelegd en er wordt aandacht besteedt aan hoe je je agenda bijhoudt en planningen maakt.

Er wordt aandacht besteedt aan alle vakken, maar er is natuurlijk altijd ruimte om extra aandacht aan bepaalde vakken als biologie of economie te besteden. De begeleiding is dan ook bedoeld als ondersteuning en om ervoor te zorgen dat uw kind gemakkelijker leert om te gaan met de opgegeven stof en het leren voor proefwerken.

De kosten voor huiswerkbegeleiding verschillen per hoeveelheid uren u zou willen hebben. Door de individuele begeleiding gaat het vaak om niet meer dan 2 tot 3 uur per week en betaalt u 17 of 18 euro per uur. Alle informatie over de tarieven kunt u terugvinden op onze tarievenpagina.

Om u aan te melden voor huiswerkbegeleiding schrijft u zich vrijblijvend in. Vervolgens zullen we via een telefonische intake de inschrijving met u doornemen en eventuele vragen die er nog zijn beantwoorden. Zo kan het misschien blijken dat het slimmer is om specifieke aandacht te besteden aan Nederlands of wiskunde. In dat geval is bijles aan te raden. Na de intake gaan we op zoek naar een begeleider die uw zoon of dochter kan helpen met het huiswerk. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd e-mailen of bellen op 085-7325830.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit