• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Huiswerkbegeleiding aan huis in Enschede

Naast het geven van bijles biedt Bijlesnetwerk in Enschede ook huiswerkbegeleiding aan. Belangrijk aspect hiervan is dat dit op individuele basis plaatsvindt. Hierdoor krijgt uw kind persoonlijke aandacht om hem of haar te helpen met het huiswerk. Het doel is om gestructureerd te leren werken waardoor in minder tijd het huiswerk beter kan worden gemaakt dan dat nu wordt gedaan.

Hoe gaat de huiswerkbegeleiding precies in zijn werk? De huiswerkbegeleiding vindt aan huis plaats. Dit kan in Enschede zijn, maar ook in omliggende plaatsen als Hengelo of Boekelo. Bij de eerste les gaat de begeleider samen met uw kind een persoonlijk plan van aanpak maken. Door bijvoorbeeld met een huiswerkrooster te werken en duidelijke afspraken te maken kan er al gauw meer structuur in het werk komen. Er wordt hulp geboden bij alle vakken, maar er is ook ruimte voor extra aandacht aan bijvoorbeeld wiskunde of Frans. Elk kind is immers anders en de leerweg moet voorop staan. Mocht er echt vakinhoudelijke behoefte aan hulp zijn, dan is het aangeraden om eens te kijken bij bijles.

Door de effectieve 1-op-1 situatie is vaak niet meer dan 2 tot 3 uur huiswerkbegeleiding in de week nodig. Deze uren kunnen samen met de begeleider over de week worden verdeeld wanneer dat het beste uitkomt. Kijk voor alle tarieven op onze tarievenpagina, waar u ook meer leest over onze pakkettensystemen.

Om u aan te melden voor persoonlijke huiswerkbegeleiding vult u bij het inschrijfformulier onder stap drie, bij vakken, ‘huiswerkbegeleiding’ in. Twijfelt u nog of het slimmer is om bijles of huiswerkbegeleiding te nemen, of heeft u andere vragen? We zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar en beantwoorden graag uw vragen.

Nu inschrijven

Bijlesnetwerk krijgt van ouders en leerlingen een gemiddeld rapportcijfer van
4.4 op een schaal van 1 tot 5. Deze score is gebaseerd op 964 reviews.
Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit