• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Eindhoven

Naast bijles biedt Bijlesnetwerk ook individuele huiswerkbegeleiding aan in Eindhoven. Onze begeleiders gaan aan huis uw kind helpen met het structureren en het plannen van het huiswerk waardoor naar verloop van tijd het huiswerk in een kortere tijd beter zal worden gemaakt. Op die manier krijgt de leerling alle aandacht die nodig is.

Er is ruimte voor hulp bij alle vakken. De begeleider probeert vooral te helpen met de manier waarop de stof wordt gemaakt en besteedt aandacht aan het ‘leren leren’. Het is natuurlijk wel altijd mogelijk om aandacht te besteden aan specifieke vakken als Engels of economie. Heeft de leerling vooral vakinhoudelijke hulp nodig bij één specifiek vak? Kijk dan eens voor bijles.

De tarieven van de huiswerkbegeleiding verschillen. Door de persoonlijke begeleiding aan huis zal het vaak om niet meer dan twee tot drie uur in de week gaan. In dat geval kiest u voor pakket C of D, met uurtarieven van 17 of 18 euro.

Om u in te schrijven voor huiswerkbegeleiding vult u op ons inschrijfformulier bij stap 3 ‘huiswerkbegeleiding’ in. Twijfelt u nog of het misschien toch slimmer is om bijles te nemen of heeft u nog andere vragen? We zijn telefonisch bereikbaar of via de e-mail. Na de inschrijving zullen we u tevens bellen om de aanmelding door te nemen en nog eventuele vragen te beantwoorden.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit