• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Den Haag

Bijlesnetwerk biedt persoonlijke huiswerkbegeleiding aan in Den Haag. Een aantal middagen per week wordt uw kind begeleid bij zijn of haar huiswerk. De begeleider zorgt voor een goede structuur en legt op die manier een basis waar uw kind nog jaren profijt van zal hebben.

Hoe gaat het in zijn werk? We gaan allereerst door middel van een telefonische intake bekijken hoe we uw kind het beste kunnen helpen. Heeft uw kind vooral moeite met de aanpak van zijn huiswerk in plaats van de inhoud? Dan is huiswerkbegeleiding de juiste keuze. Gaat het om uitleg over de specifieke inhoud van bijvoorbeeld Nederlands, economie of een ander vak? Dan is het misschien slimmer om eens bij bijles te kijken. Er is natuurlijk wel altijd ruimte om bij de huiswerkbegeleiding aandacht te besteden aan alle vakken of specifiek ergens op te focussen.

Na de intake gaan we op zoek naar een huiswerkbegeleider die uw kind kan helpen met zijn huiswerk. Eenmaal gevonden komt de begeleider langs om samen met uw kind een plan van aanpak te maken. Op die manier leert uw kind meteen te plannen en na te denken hoe hij of haar zijn tijd het beste kan invullen. Vervolgens gaat de begeleider elke week een aantal uren samen met uw kind aandacht besteden aan plannen, structuur aanbrengen en het leren van het leren.

De tarieven voor de huiswerkbegeleiding verschillen per pakket dat u afneemt. Door de individuele begeleiding zal het vaak niet meer dan een paar uur per week kosten en bent u ongeveer 17 tot 18 euro per uur kwijt aan huiswerkbegeleiding.

Twijfelt u nog wat de beste keuze is voor uw kind? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Om uw kind aan te melden voor huiswerkbegeleiding schrijft u zich geheel vrijblijvend in via ons inschrijfformulier. Bij stap 3 kiest u dan voor ‘huiswerkbegeleiding’ waarna we u nog eenmalig zullen bellen om alle vragen te beantwoorden.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit