• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Den Bosch

Heeft uw zoon of dochter niet zozeer moeite met een specifiek vak, maar wel met het maken van huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding aan huis een goede oplossing! In Den Bosch biedt bijlesnetwerk een-op-een begeleiding bij het maken en plannen van huiswerk. De begeleider gaat samen met uw kind aan de slag en bekijkt hoe structuur kan worden aangebracht, hoe je je agenda bijhoudt en planningen maakt. Ook kan worden geoefend met het maken van samenvattingen van de leerstof en andere leerstrategieën.

Bij de individuele huiswerkbegeleiding is er aandacht voor alle vakken, maar de mogelijkheid om extra aandacht te besteden aan de struikelvakken van uw kind is zeker aanwezig. Heeft uw zoon of dochter bijvoorbeeld moeite met economie of biologie, kan de begeleider hier wat meer tijd in steken. Mocht hier uit blijken dat de begeleiding vooral voor die vakken nodig is, kan beter voor vakspecifieke bijles gekozen worden. De huiswerkbegeleiding dient als ondersteuning voor uw kind, zodat hij of zij beter kan omgaan met het huiswerk maken en het leren voor proefwerken.

De tarieven voor huiswerkbegeleiding verschillen. Voor individuele begeleiding is 2 uur per week vaak voldoende. In dat geval betaalt u 18 euro per uur. Meer informatie over de tarieven kunt u vinden op onze tarievenpagina.

U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden voor huiswerkbegeleiding via het inschrijfformulier. Wij zullen dan binnen een werkdag telefonisch de aanvraag met u bespreken en eventuele vragen beantwoorden. Vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte begeleider. Voor eventuele vragen over huiswerkbegeleiding aan huis kunt u ons mailen of bellen naar 085-7325830.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit