• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Delft

Ook in Delft geven we huiswerkbegeleiding aan huis. Bijlesnetwerk staat voor begeleiding op een persoonlijke manier. Onze begeleiders komen bij u thuis om samen met uw kind te kijken naar de beste manier om zijn huiswerk te maken. Hierbij komen onder andere leerstrategieën, een plan van aanpak en weekplanningen aan bod.

Uw zoon of dochter wordt geholpen met al zijn of haar vakken, met daarbij gerichte aandacht op vakken waar uw kind het meeste mee heeft. Zo kan er bijvoorbeeld extra aandacht aan wiskunde of biologie worden besteed. Wel houdt de begeleider natuurlijk in de gaten dat er geen achterstand wordt opgelopen bij de andere vakken. Door de 1-op-1 situatie zal uw kind snel vorderingen maken in de aanpak van zijn huiswerk en het leren voor toetsen.

Denkt u dat uw kind meer vakinhoudelijke aandacht nodig heeft bij een specifiek vak, dan is het slimmer om bijles aan te vragen. Voor huiswerkbegeleiding kiest u in het inschrijfformulier onder stap 3 voor ‘huiswerkbegeleiding’.

De tarieven voor de begeleiding verschillen. Naarmate u meer uren in de week aan begeleiding nodig heeft, is het uurtarief lager. Door de persoonlijke aanpak is het vaak niet nodig om meer dan twee of drie keer af te spreken. U kiest dan voor pakket C of D, met een uurtarief van 17 of 18 euro.

Ruim 20 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit