• Sluiten

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Breda

Naast vakspecifieke bijlessen biedt Bijlesnetwerk in Breda ook huiswerkbegeleiding aan huis. Bij deze individuele begeleiding ligt de nadruk op het maken en plannen van huiswerk. Hierdoor zal uw kind leren gestructureerd te werken en minder tijd te besteden aan zijn of haar huiswerk. Problemen met het bijhouden van de agenda en plannen van het huiswerk worden ook aangepakt.

In samenwerking met de begeleider zal een plan van aanpak worden opgesteld. De huiswerkbegeleiding richt zich op alle vakken. Indien uw kind echter veel moeite heeft met bijvoorbeeld Engels en wiskunde in vergelijking met andere vakken, richten we ons daarop. Te allen tijde zullen alle vakken in de gaten worden gehouden, om een grotere achterstand te voorkomen. Er zal geoefend worden met het samenvatten van de leerstof en andere leerstrategieën.

De kosten voor huiswerkbegeleiding zijn afhankelijk van het aantal uur begeleiding die plaatsvindt. Voor de individuele huiswerkbegeleiding geldt vaak dat ongeveer 2 uur per week voldoende is, waar u 20 euro per uur voor betaalt. Meer informatie over de tarieven en pakketten vindt u onder het kopje tarieven.

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor huiswerkbegeleiding. Wij nemen dan binnen een werkdag telefonisch contact met u op om de aanvraag te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Wellicht komen we er na overleg achter dat specifieke aandacht voor Engels of wiskunde toch beter is. In dat geval zal bijles worden aangeraden. Nadat wij u gesproken hebben, zullen we op zoek gaan naar een begeleider voor uw zoon of dochter. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar 085-7325830 of een mailen naar info@bijlesnetwerk.nl.

 

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit