• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis
en online

Bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding aan huis in Amsterdam

Vaak zit het hem er bij leerlingen niet zozeer in dat ze het vak niet snappen, maar dat ze niet goed weten hoe ze hun huiswerk ervoor op de beste manier kunnen maken. Daarom biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding in Amsterdam aan. De leerling krijgt hierbij persoonlijke hulp van een van onze docenten bij het plannen, het aanbrengen van structuur en het leren van het leren. Door de 1-op-1 situatie kan de leerling persoonlijke uitleg krijgen over hoe hij zijn huiswerk het beste kan maken wat hem vervolgens veel tijd zal besparen.

Bij huiswerkbegeleiding helpen we de leerlingen met alle vakken. Door goede, persoonlijke aandacht te besteden aan de begeleiding bij zijn huiswerk zal dit de daaropvolgende schooljaren veel tijd schelen als een leerling zich meer inhoudelijk op zijn vak moet gaan richten. Wel kan er natuurlijk in de huiswerkbegeleiding extra aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld economie of biologie. In onderling overleg met de docent kan op deze wijze de beste leerweg voor de leerling worden bepaald.

De tarieven van de huiswerkbegeleiding verschillen. Als uw kind twee keer in de week een uurtje hulp krijgt bij zijn schoolwerk, betaalt u 18 euro per uur. Heeft u liever iets vaker in de week persoonlijke begeleiding dan wordt het uurtarief lager. Onze leraren zijn zowel binnen het centrum van Amsterdam beschikbaar als ver daarbuiten.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat voor een begeleiding uw kind nodig heeft kunt u zich hier vrijblijvend aanmelden (kies in het aanmeldformulier het vak ‘huiswerkbegeleiding’). Na de inschrijving bellen we u op om de aanmelding door te nemen waarna we op zoek gaan naar een passende begeleider.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit