• Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis of online

Online bijles

Huiswerkbegeleiding aan huis in Almere

Vaak is het zo dat leerlingen meer moeite hebben met het maken en plannen van hun huiswerk dan met specifieke vakken. Is dit bij uw zoon of dochter ook het geval? Dan kan huiswerkbegeleiding uitkomst bieden. In Almere biedt Bijlesnetwerk een-op-een begeleiding op dit gebied.

In samenwerking met uw kind zal een plan van aanpak worden opgesteld. De begeleider zal kijken waar de knelpunten liggen en hoe hier het beste mee om kan worden gegaan. In principe zal aandacht worden besteed aan alle vakken. Eventuele vragen over specifieke vakken kunnen natuurlijk ook worden aangepakt. Gaat het echter om structurele inhoudelijke problemen met een bepaald vak, kunt u ook eens kijken bij bijles aan huis.

Wanneer u uw zoon of dochter aanmeldt voor huiswerkbegeleiding, zullen we telefonisch contact met u opnemen om dit te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Hierna gaan wij op zoek naar een geschikte begeleider die uw kind kan helpen. Samen zal dan gekeken worden hoe een agenda wordt bijgehouden en planningen gemaakt kunnen worden. De begeleider zal elke week een aantal uur samen met uw kind besteden aan het plannen en structureren van het huiswerk. Ook zal er, indien nodig, aandacht zijn voor leerstrategieën.

De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn afhankelijk van het aantal uur dat u afneemt. Voor individuele begeleiding blijkt vaak dat 2 tot 3 uur per week voldoende is. U betaalt dan 17 of 18 euro per uur voor de huiswerkbegeleiding.

Mocht u nog vragen hebben of willen overleggen over de huiswerkbegeleiding, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te mailen of bellen naar 085-7325830. U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden voor huiswerkbegeleiding middels dit inschrijfformulier. Bij stap 3 kiest u voor ‘huiswerkbegeleiding’.

Ruim 15 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit